GDJE I KAD?

KOLIKO ZNATE?

Još je mjesec dana ostalo do velikog okupljanja hrvatskih kvizaša u Karlovcu, trodnevne manifestacije ZIMKO 2022

Još je mjesec dana ostalo do velikog okupljanja hrvatskih kvizaša u Karlovcu, trodnevne manifestacije ZIMKO 2022

Nakon stanke zbog pandemije, u Karlovcu će početkom veljače ponovno biti održan ZIMKO, veliko zimsko okupljanje najboljih hrvatskih kvizaša, na kojem su u prva dva izdanja nastupili praktički svi najpoznatiji kvizaši Lijepe naše, uključujući i svima dobro poznate lovce s Potjere. I ove godine prijave idu vrlo dobro pa se nešto više od mjesec dana prije ZIMKA broj prijavljenih već približava troznamenkastom.

Karlovačka udruga kvizaša uz podršku Grada Karlovca i Turističke zajednice grada Karlovca odlučila se obnoviti tradiciju unatoč još uvijek nezgodnim pandemijskim vremenima, a sve one koji se žele okušati očekuje čak 8 kvizova, za koje pitanja priprema jedan od eminentnih hrvatskih kvizaša Krešimir Štimac.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sve će početi u petak 4. veljače tradicionalnim Random pub kvizom, koji je uvijek nešto opušteniji od ostalih i posebno zabavan, jer će se ekipe sklapati slučajnim odabirom, odnosno izvlačenjem. 

U subotu natjecanja kreću punom parom uz pojedinačni kviz te ekipni kviz na državnom nivou, kao i uz prva dva tematska kviza - Medicinskih 50 i Filmskih 50. Pojedinačni i ekipni kviz igraju se u dvije faze, nakon jutarnje otvorene za sve, navečer će najbolji odigrati i završnicu.

U nedjelju je na rasporedu kviz parova te još dva tematska kviza - Gastronomskih 50 i Mitoloških 50. 

Kotizacija iznosi 75 kuna i za nju možete nastupati u svih osam kvizova (dakako, možete i sami odabrati samo one koji vas više zanimaju). Prijaviti se možete na ovom linku.

Izdvojeno


Reci što misliš!