GDJE I KAD?

BOŽIĆNO RASPOLOŽENJE

Veseli "Kamion Djeda Mraza" kreće na turneju Hrvatskom - posjetit će devet gradova, a u Karlovcu je 13. prosinca

Veseli

Osim gradova, turneja će zastati i u dva hrvatska SOS Dječja sela.

Kamion Djeda Mraza u organizaciji Auto Hrvatske kreće i ove godine na veliku božićnu turneju Hrvatskom. Na putu dugom 2500 kilometara zaustavit će se u devet gradova i biti pozornica zabavnoj i edukativnoj predstavi "Stiže nam Božić" s Djedom Mrazom, vilenjacima, Duhom Božića i dobrom Zvjezdanom Vješticom. Uz predstavu, mališane očekuju i pjesma i ples te darivanje Kraš slatkišima i balonima.

Predstave su besplatne i namijenjene djeci vrtićke dobi, kao i učenicima nižih razreda osnovne škole, a glavne teme predstave su božićna radost, humanost te ljubav prema drugima. Također, s obzirom na 70 godina dugu povijest Auto Hrvatske kao vodeće tvrtke u segmentu prodaje i održavanja osobnih i gospodarskih vozila te njezine posvećenosti u promicanju sigurne vožnje i odgovornog ponašanja, cilj je predstavom na jednostavan i zabavan način podsjetiti djecu na pravilno ponašanje u prometu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vesela turneja Kamiona Djeda Mraza kreće danas iz Osijeka, slijede Varaždin 12. prosinca i Karlovac 13. prosinca. Nakon našeg grada, turneja se nastavlja u Puli, Pazinu, Rijeci, Splitu, Zadru i Zagrebu. Osim ovih devet gradova, Kamion Djeda Mraza posjetit će i SOS Dječja sela u Lekeniku i Ladimirovcima.

Ovogodišnje saonice Djeda Mraza zamijenio je kamion F-MAX marke Ford Trucks koji vuče poluprikolicu Kässbohrer s putujućom pozornicom dugačkom gotovo 14 metara. 


(foto: AutoHrvatska FB)

Izdvojeno


Reci što misliš!