GDJE I KAD?

U KINU

Nakon Indije, Irske i Australije, danas u Edisonu uz besplatan film i turske delicije počinje "Mjesec turskog filma i kulture"

Nakon Indije, Irske i Australije, danas u Edisonu uz besplatan film i turske delicije počinje
Kino Edison

Turska, zemlja na dva kontinenta, u kojoj se spajaju Istok i Zapad, bogate, burne i slavne prošlosti, od kojih je na našim prostorima najpoznatiji period Osmanskog carstva, a danas vibrantna sekularna zemlja predivne prirode, ostataka antičkih gradova, suvremenih središta, i mirisnih tržnica, u travnju gostuje u Kinu Edison. 

Program počinje već danas kada će u 18:45 uz pozdravni govor otpravnika poslova turskog veleposlanstva u RH Ertana Yılmaza započeti "Mjesec turskog filma i kulture". U 19 sati na rasporedu je besplatna projekcija filma "Moj brat", komedije-drame o dva brata pjevača, koji kreću na put sa starim automobilom svog mrtvog oca kako bi izvršili njegovu oporuku, a to je da pjevaju na vjenčanju u Urli. Nakon filma slijedi i uživanje u turskim delicijama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nastavku mjeseca, publika će, također besplatno, moći pogledati i znanstveno-fantastični film "Pšenica" (9. travnja), komediju "Aga bez novca" (16. travnja), dramu "Stablo divlje kruške" (23. travnja) i komediju "Mađioničar" (30. travnja).

Izdvojeno


Reci što misliš!