GDJE I KAD?

U spomen velikanu

U subotu i nedjelju u Gradskom kazalištu "Zorin dom" u Karlovcu 6. dani Georgija Para - izložbe, predstave, koncerti, tribine...

U subotu i nedjelju u Gradskom kazalištu

Program počinje u subotu u 18 sati otvaranjem izložbe plakata predstava i opera HNK u Zagrebu koje je režirao ovaj zaslužni Karlovčanin.

U Gradskom kazalištu "Zorin dom" u Karlovcu se za vikend održavaju dvodnevni 6. dani Georgija Para, a započinju u subotu u 18 sati otvaranjem izložbe plakata predstava i opera Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu koje je režirao ovaj zaslužni Karlovčanin.

Tada će nacionalni prvak Drame HNK u Zagrebu Dragan Despot govoriti o Paru kao "korifeju hrvatske kulture".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U 20 sati će se izvesti mjuzikl "Pepeljuga" u režiji Sanje Hrnjak i za koji glazbu potpisuju Ivica Šimić i Ante Gelo.

Narednog dana s početkom u 16 sati se održava tribina "Paro kao pisac" na kojoj govore dramaturginja i glavna urednica časopisa "Kazalište", čiji će se dvobroj predstaviti, Željka Turčinović, dramski pisac Nino Škrabe, glumac Adam Končić i glavni urednik izdavačke kuće "Disput" Josip Pandurić.


U 18 sati se program seli u koncertnu dvoranu Glazbene škole Karlovac na Korzu gdje će koncert održati Katarina i Vladimir Krpan, a u 20 sati vraća u karlovačko kazalište u kojemu se s početkom u 20 sati igra predstava "Ni med cvetjem ni pravice" po Baladama Petrice Kerempuha Miroslava Krleže – Adam Končić je režiser i izvođač, a Oliver Belošević izvođač i autor glazbe.

Izdvojeno


Reci što misliš!