GDJE I KAD?

LJETNI FESTIVAL

Očekuje nas još jedan sjajan Open Air Tribute festival - stižu "Beatlesi", "U2", "Elvis", ali i lokalni "Doorsi", "KUD Idijoti" i punk legende

Očekuje nas još jedan sjajan Open Air Tribute festival - stižu

Karlovačko ljeto i ove će godine zaista obilovati najraznovrsnijim događanjima, a prvi od njih koji je i konkretnije najavljen je 4. Karlovac Open Air Tribute festival, koji je u protekle tri godine zaista oduševio mnogobrojne posjetitelje, ne samo iz Karlovca, već i one koji su zbog programa dolazili i iz Zagreba, Rijeke, Slovenije...

I ove godine bit će izuzetno atraktivno, jer od 27. do 29. lipnja u glavnom dijelu programa dolaze ponajbolji svjetski tribute bendovi The Beatlesa, U2 i Elvisa Presleya. U sva tri slučaja radi se o izvođačima koji nude "full experience" i u glazbenom i u scenskom dijelu i popularni su diljem svijeta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Američko-slovenski "HELP – A Beatles Tribute", jedan je od najuzbudljivijih i glazbeno najvjerodostojnijih Beatles tribute bendova u svijetu s više od 600 nastupa diljem Europe, Amerike i Azije. Nastupali su u mnogim klubovima i festivalima od Švedske, Grčke, Njemačke, Austrije, Rusije,  Španjolske,  Engleske, Irske, Škotske pa sve do daleke Indije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Bahreina itd… U vrlo bogatom glazbenom ljetu Karlovac je jedina hrvatska destinacija koju će posjetiti što je razlog više da si rezervirate 27. lipnja!

Talijanski 4UB su jedini U2 tribute bend u svijetu koji samostalno izrađuje scenografiju i vizuale cijelog koncerta čineći njihov nastup posebnim i nezaboravnim u svakoj sekundi. Prisustvovat ćete koncertu sa istom scenografijom kakvu koristi irski bend na svojim turnejama. Oduševit ćete se besprijekornim zvukom i vizualnim detaljima objedinjenim kako bi iskustvo gledanja i slušanja publiku dovelo do nezaboravnog U2 doživljaja!


Nastupali su na raznim festivalima i velikim pozornicama u preko 20 europskih zemalja, a publika im je dodijelila laskavu titulu najboljeg svjetskog U2 tribute benda. 

Napokon, Lee Memphis King, najuspješniji europski, po mnogima i svjetski tribute izvođač Elvisa Presleya interpretira kralja s besprijekornom lakoćom i gotovo nevjerojatnom kombinacijom zapanjujuće preciznog vokala i strasti u svakoj izvedbi.

Tijekom posljednjih 10 godina dok je Lee bio na turneji sa svojim ‘One Night of Elvis’, dobio je brojna priznanja i rasprodao neka od najprestižnijih dvorana diljem Ujedinjenog Kraljevstva i SAD-a.

Zanimljivo će svakako biti i prije glavnih nastupa, s domaćim predgrupama - dvije su lokalne, prve večeri Crystal Riders - Tribute to Doors, a druge večeri mladi karlovački HC punk bend koji će svirati stvari najvećih legendi ovog žanra. Posljednje večeri iz Zagreba dolazi KUD Idijoti Tribute band, koji će zasigurno također izazvati veliku pozornost fanova ovog nezaboravnog hrvatskog benda.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!