GDJE I KAD?

NOVI ALBUM

Karlovački bend EoT objavio novi album "Novo normalno" - uskoro promocije u Karlovcu i Zagrebu, donosimo i prvi spot!

Karlovački bend EoT objavio novi album

Karlovački bend EoT objavio je za izdavačku kuću Menart novi album pod nazivom "Novo normalno". Album je u prodaji od danas, a prati ga i prvi videospot za pjesmu "Luda".

U svojoj već dobro poznatoj postavi - Boris Kolarić (gitara), Maja Kolarić (bas) i Goran Glavač (bubnjevi), EoT na novom albumu donosi 10 stvari, na kojima ima i gostiju. U jednoj od njih to je reper i producent Fenksta, a u drugoj gitarist i pjevač karlovačkih Tight Grips Krešimir Ćurić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Album donosi i druge zanimljivosti pa je jedna pjesma adaptacija poezije karlovačkog pjesnika Želimira Saina za koju je glazbu prvotno skladao Majin i Borisov otac, također dugogodišnji karlovački rock glazbenik Vladimir Kolarić. Boris je svoj prvi susret s današnjom suprugom u jednom karlovačkom parku također pretvorio u novu pjesmu, jednu je pjesmu napisao sinu u trenucima kada je mislio da će poginuti u avionskoj nesreći (!), dok je Maja tekst jedne posvetila svom preminulom zecu. 

Službeno predstavljanje albuma održat će se u Karlovcu 18. svibnja (naredne subote) u Stardustu, a u srijedu 22. svibnja i u Zagrebu, u Hard Placeu, gdje će im se pridružiti i Tight Gripsi.


A donosimo vam i prvi videospot - uživajte!

(foto: Demjan Rožman)


 

Izdvojeno


Reci što misliš!