GDJE I KAD? / DOGAĐAJI

Zabavno ljeto se nastavlja: Uz kviz i ponoćni horror počinje Riječno kino, na Grdunu bikerski party, u Papasu Jambeats...

Zabavno ljeto se nastavlja: Uz kviz i ponoćni horror počinje
Riječno kino, na Grdunu bikerski party, u Papasu Jambeats...

Izuzetno brojna događanja u kojima su Karlovčani mogli uživati u protekla tri tjedna u sklopu obilježavanja Dana grada neće stati nakon karlovačkog rođendana. Već danas na Foginovom počinje Riječno kino uz Karlovačko, a neće ga otvoriti film, već - kviz. Riječ je o zabavnom kvizu "KINKI", koji će voditi popularni stand up komičar Goran Vugrinec Goc.

Prva filmska projekcija, pak, na rasporedu je točno u ponoć, a riječ je o horroru "Obdukcija Jane Doe". Brian Cox i Emile Hirsch glume oca i sina, Tonya i Austina, koji rade kao patolozi. Priča se događa u mrtvačnici u koju im dostave tijelo nepoznate, lijepe mlade djevojke, koje je na neobjašnjiv način dospjelo na poprište višestrukog ubojstva. Bez ikakvih vidljivih tragova i dokaza koji bi mogli ukazati na razlog smrti, otac i sin odlučno kreću u potragu za bilo kakvim dokazima. Istraga ih dovede do bizarnih tragova koji ih navode na šokantno otkriće.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako će u nedjelju sve biti u znaku finalne utakmice nogometnog SP, komedija "Comic Sans" s nedjelje je prebačena na srijedu, kada će je svi zainteresirani moći pogledati na Foginovom u 21:30.

Na Grdunu se danas održava bikerski "River Party" u organizaciji Moto Legije Croatia. U 16 sati je defile motorista kroz grad, a tijekom dana i večeri uz bikersku zabavu i rock svirku sve će imati i humanitarnu notu jer će se prikupljati sredstva za udrugu "Jak kao Jakov".

U Papa's baru, pak, od 23 sata zabavlja vas karlovački dvojac Jambeats na partyju "Back To You" nakon velikog nastupa na splitskoj Ultri.

KAportal.hr


Reci što misliš!