GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

Šojić u urnebesnoj komediji ''Ukrađena ličnos' " - Karlovac, Dom OSRH Zrinski, 17. svibnja u 20 sati

Šojić u urnebesnoj komediji ''Ukrađena ličnos'

Urnebesna komedija '' Ukrađena ličnos' '' gostuje u Karlovcu u srijedu, 17. svibnja 2017. u 20 sati, u dvorani HV Zrinski. Ulaznice u pretprodaji mogu se kupiti u poklon galeriji ''Mozaik'', Tisak mediji i sat vremena prije predstave. Cijena ulaznice je 60 kuna.

Milan Gutović je konačno odlučio da Srećka Šojića prebaci sa televizijskih ekrana na kazališne daske, tako da će i karlovačka publika moći vidjeti kako junak ''Tesne kože'' i ''Bele lađe'' izgleda uživo. I dan danas ljudi svih generacija se koriste Šojićevim poštapalicama kao što su ''Ne cveta cveće, ni u naše preduzeće'', ''I ja bi htio biti kapetan Bele Lađe...ali ne mogu, Pantiću'' ili ''Đole, da nije kolesterol''.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Milan Lane Gutović kao Srećko Šoić u predstavi '' Ukrađena ličnos' '' vlasnik je poduzeća „Budućnost put“ i pokušava da se obrati Europskoj uniji. Želi da objasni da nije kriv za situaciju zbog koje je završio u bolnici i upropastio posao sa Kinezima od nacionalnog značaja. U bolnici piše pismo sa namerom da EU objasni kako je bolji od svih naših političara ''jer su ostali mlakonje i fićfirići''. Šojić je jako bolestan i ozlijeđen pa ne može sam pisati već diktira svome suradniku, da umjesto njega piše pismo Europskoj uniji da i njega prime u Europsku uniju.

Predstava '' Ukrađena ličnos’ '' je prikaz moralne slike praktične, moderne, prilagodljive osobe, kojoj su za postizanje osobnog cilja, uslovi bilo koje vrste neobično lagani. Isti ti uslovi koji su njemu lagani, za drugu osobu bi bili potpuno neprihvatljivi jer podrazumijevaju poniženje i moralnu propast. Izdaja je za njega potpuno prihvatljiva, a tu kolaboraciju naziva ''suradnjom''.

''Mislim da je ovaj prikaz suviše ozbiljan za veselu i laku predstavu koja vas očekuje. Smeh koji vas čeka biće zavesa koja će možda pokriti neke sličnosti ovoga lika sa aktuelnim osobama koje sumnjivo krase naše vreme i težak politički trenutak.'' - najavio je predstavu sam Milan Gutović.

Sponzorirani članak

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.