GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

Wendersovim filmom "Sve će biti u redu" večeras počinju kino večeri u Zorin domu

Wendersovim filmom

Gradsko kazalište Zorin dom u suradnji s Kinoklubom i direktorom Solo Positivo Film Festivala, Admirom Čulumarevićem, ponovno postaje svojevrsno karlovačko art-kino. Filmovi će se prikazivati svaki ponedjeljak do kraja godine, a večeras u 20 sati na rasporedu je prva projekcija - film slavnog Wima Wendersa "Sve će biti u redu" (gl. uloge: James Franco, Rachel McAdams, Peter Stormare...), intimna drama koja opisuje posljedice grižnje savjesti.

Tomas je pisac kojeg je zadesila saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo jedan dječak. Ozbiljne posljedice ove tragedije se osjećaju svuda oko njega. Tomas raskida sa svojom djevojkom Sarom dok je majka poginulog dječaka obuzeta tugom i gnjevom, a njezin mlađi sin je primoran nositi ogroman emotivni teret tokom adolescentskih godina. Stvari se počinju komplicirati kada se Tomasu pojavi na vratima brat poginulog dječaka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim ponedjeljkom, filmovi će se povremeno prikazivati i vikendom za najmlađe - tako će predstojeće subote i nedjelje, 15. i 16. listopada, u 11 sati mališani moći pogledati vrlo popularni nizozemski film za djecu i mlade "Mali gangster".

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!