GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Novi filmski hitovi: Karlovčanima na poklon besplatna projekcija "Crvenog psa" pa potom premijera novog dijela

Novi filmski hitovi: Karlovčanima na poklon besplatna projekcija

Protekli vikend u Karlovcu je završio u ozračju filma s više od 1.400 posjetitelja projekcija «Ono» i «Mali Bigfoot» u Domu OSRH Zrinski. Popunjene projekcije još su jedan dokaz koliki je interes Karlovčana za filmske projekcije i film općenito. Povodom otvaranja nove filmske sezone, organizatori udruga Izvan fokusa i poduzeća RADAR, publici poklanjaju jednu besplatnu projekciju.

Besplatna projekcija filma «Crveni pas» održat će se u subotu 7. listopada s početkom u 17:00 sati u Domu OSRH Zrinski. Drama s elementima komedije snimljena je na temelju istinite priče o psu koji je krenuo u potragu za vlasnikom. Na tom putu zbližio se sa svakim koga je sreo otvarajući njihova srca na svoj pseći način...baš kao i srca ljubitelja filma diljem svijeta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za projekciju je potrebno podići gratis ulaznice u poslovnici agencije KAtravel u Karlovcu kako bi si rezervirali željeno mjesto. Ujedno je to i najava nove filmske premijere - Karlovčani i Karlovčanke će istovremeno s cijelom Hrvatskom moći vidjeti novi dio filma: «Crveni pas: Početak» čija se radnja odvija prije filma «Crveni pas». Bit će to 23. listopada.

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!