GRAD KARLOVAC

AKTIVIRANE SVE SLUŽBE

Zimska služba u Karlovcu na terenu od jutra, 30 vozila čisti snijeg po prioritetima

Zimska služba u Karlovcu na terenu od jutra, 30 vozila čisti snijeg po prioritetima

Zimska služba raspolaže s dovoljno strojeva i ljudi, a pravovremeno su osigurane potrebne količine soli i posipala

Snijeg s karlovačkih prometnica trenutno uklanja 30-ak vozila. Zimska služba od jutros čisti snijeg po prioritetima pa su tako prve na redu bile glavne prometnice, prilazi školama, vrtićima, bolnici. Također, Zelenilo je posipalo nogostupe i ostale površine iz svoje nadležnosti i trenutno je u tijeku uklanjanje snijega strojevima i ručno, izvijestili su upravo iz gradske uprave.

- Karlovačka Zimska služba je u pripravnosti cijelo vrijeme te su tijekom jučerašnjeg dana odrađene sve potrebne radnje za najavljene snježne padaline. Pripremljeni su strojevi, posipane prometnice i sl. Komunikacija je kontinuirana kako s glavnim izvođačem Cestama Karlovac, tako i s gradskim tvrtkama, voditeljem projekta Aglomeracije Vodovodom i kanalizacijom, kao i Upravnim odjelom za komunalno gospodarstvo koji prati i nadzire rad Zimske službe i unutar kojeg je Komunalno redarstvo koje je također na terenu, poručuju iz Grada.   

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodaju i kako zimska služba raspolaže s dovoljno strojeva i ljudi, a pravovremeno su osigurane potrebne količine soli i posipala. Također, podsjećaju i vlasnike privatnih i poslovnih prostora da su dužni očistiti snijeg ispred svojih objekata, što će nam svima olakšati kretanje kroz grad.

Izdvojeno


Reci što misliš!