GRAD KARLOVAC

POKLADNO VRIJEME

Dječja fašnička povorka prodefilirat će gradom u utorak! Sudjelovat će više od 500 djece, kreću od Spomenika žabi

Dječja fašnička povorka prodefilirat će gradom u utorak! Sudjelovat će više od 500 djece, kreću od Spomenika žabi

Okupljanje je predviđeno u 10 sati kod Spomenika žabi odakle povorka u 10.30 kreće u šetnju gradom.

Grad Karlovac ni ove godine neće imati karneval za odrasle, ali će kao i prethodnih godina, barem djeca uživati.

Iz karlovačke gradske uprave javljaju da će biti održana dječja fašnička povorka, koju 13. veljače organiziraju Dječji vrtići grada Karlovca, uz podršku Grada i sponzora.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- U veseloj i šarenoj povorci će sudjelovati 500-tinjak djece u pratnji svojih odgojiteljica. Bit će tu maski i kostima mornara, zubić vila, pčelica, sovica i još mnogih drugih, za čiju izradu su se zajedno pobrinule odgojiteljice i roditelji djece na radionicama održanim povodom maškara, kažu u Gradu.

Okupljanje je predviđeno u 10 sati kod Spomenika žabi odakle povorka u 10.30 kreće u šetnju gradom. Ruta kojom će se kretati je Spomenik žabi – Korzo - kružni tok kod OŠ Braće Seljan - Domobranska ulica - Sokolski dom - Glazbeni paviljon. Po povratku u Glazbeni paviljon, oko 11 sati, predviđen je zabavni program, odabir 3 najoriginalnije maske te druženje uz krafne. Na manifestaciji će sudjelovati djeca Dječjeg vrtića Karlovac, Dječjeg vrtića Četiri rijeke, Dječjeg vrtića Tintilinić, obrta za čuvanje djece s područja grada te Dječjeg odjela Gradske knjižnice I. G. Kovačić.

Veselu povorku građani mogu podržati u utorak, 13. veljače, od 10.30 do 12 sati, kada će prolazitii centrom grada i potom okupiti kod Glazbenog paviljona na prigodnom programu uz krafne.

Izdvojeno


Reci što misliš!