KAŠ

"Pande" Petar Fičko i Lucio Matuzić na završnim pripremama za Europsko kadetsko prvenstvo

U Olimpijskom trening centu u Splitu dva člana karlovačkih Pandi, Petar Fičko i Lucio Matuzić s trenerom Nevenom Trbojevićem na završnim su pripremama prije odlaska na Europsko kadetsko prvenstvo koje se održava u Španjolskoj od 1. do 3. listopada 2019. godine.

"Pande" su odradile 10 treninga te preko 50 mečeva protiv najboljih sportaša Taekwondo kluba Marjan. Da je TKD Marjan najbolji klub u Hrvatskoj to potvrđuju i rezultati koje ostvaruju na najvećim prvenstvima među kojima su 3 olimpijske medalje, 11 svjetskih i 40 europskih medalja. Suradnja između "Marijana" i "Pandi" započela je 2011. godine nakon čega "Pande" tradicionalno prije svakog velikog prvenstva odlaze u Split na završne pripreme.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Natjecatelji Pande su od 11 nastupa na svjetskim ili europskim prvenstvima osvojili 6 medalja za Hrvatsku.

- Činjenici da smo prioritetni karlovački klub u prilog govori i podatak da naši sportaši imaju titulu ekipnih državnih prvaka u svim dobnim skupinama (kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj op.a.). Od 2011. godine kontinuirano imamo reprezentativca koji nastupa na europskom ili svjetskom prvenstvu. Naši sportaši su u sedam tjedana pripremnoga perioda odradili ukupno 120 sati te 90 treninga prije odlaska na Europsko prvenstvo. Sigurni smo da će takva volja, predanost i marljivost rezultirati i medaljom – kaže prva "Panda" kluba trener kluba Neven Trbojević.

KAŠonline


Reci što misliš!