KAŠ

Počela Rekreativna malonogometna liga s čak 18 momčadi: u prvom kolu "sedmice" Mladosti i Lana Grupe

Počela Rekreativna malonogometna liga s čak 18 momčadi: u prvom
kolu
foto: Nenad Stražanac

Počelo je novo izdanje Rekreativne malonogometne lige grada Karlovca u kojoj ove sezone sudjeluje čak 18 momčadi - 17 karlovačkih i jedna iz Barilovića. U prvom kolu najuvjerljivije pobjede ostvarili su Lana Grupa i Mladost, a pobjedom je u novu sezonu startao i četverostruki pobjednik lige, ekipa Opće bolnice Karlovac.

Rezultati: Opća bolnica Karlovac - Autohrvatska 2:1, Čistoća - HEP 0:2, Reta - Mladost 1:7, Karlovačka banka - Statiprom 0:3, Lana Grupa - Karlovačka županija 7:0, PU Karlovačka - Venera Barilović 1:0, Heineken Hrvatska - HKoV 2:4, Javna vatrogasna postrojba - Ceste 2:1, INA - TTK 5:1.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U drugom kolu igraju u ponedjeljak HEP - INA i HKoV - Karlovačka banka, u srijedu PU Karlovačka - Heineken Hrvatska i Ceste - Lana Grupa, u četvrtak Opća bolnica Karlovac - Karlovačka županija i TTK - Venera Barilović, a u petak Mladost - Javna vatrogasna postrojba, Statiprom - Autohrvatska i Reta - Čistoća. Utakmice u ponedjeljak, srijedu i četvrtak su na rasporedu u 17:30 i 18:15 sati, a u petak u 17:15, 17:50 i 18:25 sati.

KAŠonline


Reci što misliš!