SPORT

Nogometne vijesti: Ilovac i Mrežnica i dalje na vrhu županijskih liga, mlade Karlovčanke svladale Lepoglavu

Nogometne vijesti: Ilovac i Mrežnica i dalje na vrhu županijskih
liga, mlade Karlovčanke svladale Lepoglavu
foto: Goran Erdeljac

Nogometaši Ilovca još su povećali prednost na vrhu Prve županijske nogometne lige. Rutinski su prošli kroz Vojnić, dok je Ogulin izgubio na gostovanju u Dugoj Resi pa je i ispustio drugu poziciju koju je dugo držao. Preuzeli su je nogometaši Korane koji su slavili u Draganiću.

Rezultati 13. kola 1. ŽNL: Vojnić 95 - Ilovac 0:3, Duga Resa 1929 - Ogulin 2:1, Draganić - Korana 1:3, Vatrogasac - Croatia 78 1:3, Zrinski Ozalj - Josipdol 1:4. Kolo prije zimske stanke, na ljestvici vodi Ilovac sa 36 bodova, ispred Korane koja ima 24. Na dnu je usamljen Vatrogasac sa samo jednim bodom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kod drugoligaša vodeći dvojac došao je do novih bodova, Šišljavić je u derbiju začelja bio uvjerljiv protiv VOŠK-a i ostvario prvu pobjedu u sezoni, dok susret u Brežanima nije odigran zbog nedolaska gostiju.

Rezultati 12. kola 2. ŽNL: Mrežnica - Mladost (Rečica) 7:1, Dobra (Sveti Petar) - Kupa 1:0, Petrova gora - Krnjak Barilović 0:2, Šišljavić - VOŠK 7:2, Cetingrad - Vrlovka 2:3, Oštarije - Dobra (Novigrad) 3:1 i Frankopan - Mladost (Zagorje Ogulinsko) 3:0 bez borbe. Vodi Mrežnica sa 31 bodom, ispred Dobre (SP) koja ima 29 i Krnjak Barilovića sa 25. Na dnu je Šišljavić sada sa 5 bodova, VOŠK je ostao na jednom.

Uspješne su bile i mlade karlovačke nogometašice koje su u zaostalom susretu 4. kola Hrvatske ženske nogometne lige mladeži svladale Lepoglavu sa 4:0. Karlovčanke je u 6. minuti u vodstvo dovela Grijaković, a posao je dovršila hat-trickom Stijepić s golovima u 13., 25. i 48. minuti. Za ŽNK 4 rijeke igrale su: Cindrić, Matić, Špoljarić (od 74. Smaić), Holjević (od 41. Grubešić), Barić (od 41. Nakić), Knežević, Goršić, H. Stojković, Stijepić (od 74. Havelka), Kraina (od 70. I. Stojković) i Grijaković (od 64. Islami).

Izdvojeno


Reci što misliš!