SPORT

SPORTSKI VIKEND

Derbi sezone za rukometaše, važan ogled odbojkašica sa Zadrankama, rukometašice love prvi proljetni uspjeh

Derbi sezone za rukometaše, važan ogled odbojkašica sa Zadrankama, rukometašice love prvi proljetni uspjeh

Pred nama je još jedan zanimljiv sportski dan, koji nam donosi i dvije izuzetno važne utakmice karlovačkih predstavnika.

Rukometaši igraju, slobodno se može reći, derbi sezone. Iako će i nakon današnje utakmice ostati puno kola do kraja, trenutačna situacija na ljestvici, ali još više i trenutačna forma dvaju lidera, daju naslutiti da je večerašnji susret zaista u mnogo čemu najvažnija utakmica sezone i za Karlovac i za Trogir. Na ljestvici Trogirani trenutačno imaju dva boda viška, ali i dvije utakmice više pa je lako zaključiti da bi eventualna pobjeda Karlovčana bila ogroman korak prema plasmanu/povratku u Premijer ligu. I psihološki bi naši igrači trebali imati prednost, jer u slučaju suprotnog rezultata imat će još puno prilika za to nadoknaditi, za razliku od Trogirana koji bi se u slučaju poraza našli u zaista teškoj situaciji. Osiguraju li domaćini livestream prenijet ćemo ga na FB stranicama KAportala.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jako važnu utakmicu igraju i karlovačke odbojkašice. Još uvijek u lijepoj i velikoj prednosti pred glavnim konkurentima, na svom parketu dočekuju ekipu Zadra nakon dvije lošije utakmice, u kojima nisu nalikovale na svoja dosadašnja izdanja. Iako bi novi poraz bio vrlo neugodan za superligaške ambicije, u večerašnjem susretu Karlovčanke još više od bodova traže povratak sigurnosti i samopouzdanja, što ih je krasilo cijele ove sezone. Susret se igra u 19 sati, uz livestream koji ćemo vam prenijeti i na KAportalovim FB stranicama.

U livestreamu moći ćete pratiti i ogled karlovačkih rukometašica protiv Liburnija Opatije. Rukometašice su u puno mirnijoj situaciji od rukometaša i odbojkašica - ne mogu u viši rang, a ne moraju ni strahovati za ostanak, no nedjeljni susret u ŠSD Mladost u 16 sati nije im nebitan, jer nakon niza loših rezultata protiv Opatijki se nadaju prvom proljetnom uspjehu. 

Aktivne su i stolnotenisačice dugoreškog Aquaestila koje očekuje dvostruko gostovanje u Varaždinu - protiv ekipe Starra trebale bi ostvariti pobjedu bez veće neizvjesnosti, dok će protiv STK Varaždina biti riječ o malom derbiju Superlige.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!