SPORT

SPREMNE ZA NASTAVAK

Superliga: Karlovačke odbojkašice bile su hit jeseni, spremne dočekuju i proljeće, stigla su i dva pojačanja

Superliga: Karlovačke odbojkašice bile su hit jeseni, spremne dočekuju i proljeće, stigla su i dva pojačanja

Karlovačke odbojkašice marljivo se pripremaju za nastavak Superlige koji ih očekuje već 22. siječnja, kada u Karlovcu dočekuju ekipu Dinama. Dobar rad na treninzima ipak je donekle pomućen činjenicom da u pauzi nisu uspjele odigrati niti jednu prijateljsku utakmicu - ovog vikenda konačno je trebao biti odigran susret protiv zaprešićkog Neba, no zbog koronavirusa u redovima Zaprešićanki i on je otpao.

Karlovčanke su bile pravi hit jesenskog dijela sezone, sa omjerom pobjeda i poraza 6-5 i na ugodnom šestom mjestu ljestvice prilično mirno očekuju proljeće što se tiče rezultatskog statusa, ali to ne znači da ne planiraju nastaviti u istom tempu. Naprotiv, na proljeće svi žele potvrditi dobre jesenske igre, a možda i napraviti koji korak više.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U klub su pristigla i dva pojačanja - Iva Nikačević upravo iz prvog proljetnog suparnika Dinama te Ida Ivačević iz zagrebačke Mladosti. S druge strane, trener Goran Zec još uvijek ne može računati na Laru Malović zbog ozljede palca na ruci koju je na kraju morala sanirati operativnim zahvatom, a manjih problema s ramenom ima Dorotea Kolaković.

Unatoč sjajnoj jeseni u klubu i dalje čvrsto stoje na zemlji i ponavljaju da je jedini cilj ove sezone - ostati u društvu najboljih. To zaista ne bi smio biti problem, jer s čak pet pobjeda više od Splićanki i Dubrovkinja Karlovčanke mogu vrlo mirno igrati u proljetnom dijelu i bez ikakvog pritiska uživati u svemu što su napravile u proteklih sezonu i pol. Dakako, potpuni mir doći će tek kada se ostanak i matematički osigura, ali uvjereni smo da neće biti nikakvih dramatičnih situacija ovog proljeća.

Sigurni smo da će uživati i publika - Karlovčanke su bile najgledanija ekipa Superlige ove jeseni, priliku za novo uživanje gledatelji će imati već ove subote.

Izdvojeno


Reci što misliš!