SPORT

BRAVO DJEVOJKE!

Nova velika pobjeda Karlovčanki! Nakon velike borbe sa 3:1 bolje od Puljanki i sada su fenomenalne treće u Superligi!

Nova velika pobjeda Karlovčanki! Nakon velike borbe sa 3:1 bolje od Puljanki i sada su fenomenalne treće u Superligi!

U sljedećem kolu Karlovčanke očekuje gostovanje u Vukovaru - budu li na svom maksimumu nisu isključene nove dobre vijesti.

Karlovačke odbojkašice se ne šale! U osmom kolu Superlige zabilježile su već šestu pobjedu i trenutačno se nalaze na zaista fenomenalnom trećem mjestu ljestvice najboljih hrvatskih ekipa. 

Večerašnji ogled protiv Velog Vrha iz Pule bio je baš onakav kakvog su trener i igračice i najavili - težak, no ipak se malo više pitalo Karlovčanke! Puljanke su tek pretposljednje na ljestvici, ali liga je jako izjednačena, a riječ je o starim rivalima još iz drugoligaškog ranga, ekipi koja je često nekako posebno motivirana baš protiv Karlovčanki.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ipak, večeras to pulskim odbojkašicama nije pomoglo. Karlovčanke su bile bolje i dominantnije, iako nije bilo lako - uostalom, nakon uvodnih 25:19 za Kelteks, gošće su u drugom setu uzvratile sa 25:21. U trećem setu nisu se gošće predavale do samog kraja, sa 22:16 stigle su na 22:19, no tada slijede i tri poena karlovačkih odbojkašica i vodstvo 2:1. 

Četvrti set bolje su otvorile Puljanke, imale su u par navrata i po tri poena prednosti, a susret je ipak prelomljen kod 10:12 kada Karlovčanke nižu šest poena zaredom. Nisu se gošće potpuno predale, ali domaće više nitko nije mogao zaustaviti. Kod 20:17 nova tri poena u nizu i tu je susret bio riješen - na kraju 25:18 za još jedno veliko i zasluženo slavlje igračica i publike u ŠSD Mladost.

U sljedećem kolu naše djevojke očekuje teško gostovanje u Vukovaru, kod ekipe koja im dosad i nije baš ležala, ali budu li Karlovčanke na maksimumu nije isključeno da će i s krajnjeg istoka Hrvatske stići dobre vijesti.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!