SPORT

VAŽNA POBJEDA

Karlovačke odbojkašice drugi dio Superlige otvorile odličnom igrom i uvjerljivom pobjedom protiv Splićanki sa 3:0

Karlovačke odbojkašice drugi dio Superlige otvorile odličnom igrom i uvjerljivom pobjedom protiv Splićanki sa 3:0

Na najbolji mogući način otvorile su karlovačke odbojkašice drugi dio Superlige. U vrlo važnom susretu protiv ekipe Splita slavile su s glatkih 3:0 i automatski "pobjegle" od eventualnih opasnih pozicija, iako je već prvo kolo nastavka pokazalo da će superligaško proljeće biti izuzetno izjednačeno.

Karlovčanke su protiv Splićanki igrale zaista sjajno - u prva dva seta "prošetale" su parketom sa 25:11 i 25:13, a malo su zaspale tek početkom trećeg seta kada su gošće povele 8:3, no ni to im nije bilo dovoljno da barem učine utakmicu malo neizvjesnijom. Opet su odbojkašice Kelteksa ubacile u višu brzinu i sa 25:15 došle do zaslužene, brze i glatke pobjede. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U sljedećem kolu naše djevojke gostuju u Splitu, kod druge momčadi iz drugog najvećeg hrvatskog grada - Brda. Suparnice su posljednje na ljestvici, no ni slučajno nisu lak protivnik. Naime, u stanci su se i pojačale i očito vrlo ozbiljno radile, jer večeras su šokirale Ribolu Kaštela i u gostima slavile sa 3:0 pokazavši tako da se još uvijek nisu odreknule superligaškog statusa.

Karlovčanke su, pak, nakon ove pobjede na vrlo dobrom petom mjestu Superlige. Već u srijedu očekuje ih i kup obaveza - u četvrtfinalu Hrvatskog odbojkaškog kupa "Snježana Ušić" gostuju kod Ribole, koja je danas pokazala da je itekako ranjiva, što može biti i "dvosjekli mač", jer će se zasigurno željeti "ispričati" svojim navijačima za današnji potpuno neočekivan poraz.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!