SPORT

VRLOVKA SUPER CUP 2024

NK Vrlovka iz Kamanja i ove godine organizira nogometni turnir u kategoriji mlađih uzrasta, prijave već počele

NK Vrlovka iz Kamanja i ove godine organizira nogometni turnir u kategoriji mlađih uzrasta, prijave već počele
NK Vrlovka

Do sad je prijavljeno 26 ekipa, a neke kategorije gotovo su popunjene. Dolazak su već najavile ekipe iz Zagreba, Rijeke, susjedne Slovenije i Bosne

NK Vrlovka Kamanje i ove godine organizira nogometni turnir u tri kategorije mladeži - limači, karlići i pioniri koji će se održati u 15. i 16. lipnja na nogometnom igralištu u Kamanju. 

Kako nam javlja trener David Gorup, dolazak su već najavile ekipe iz Zagreba, Rijeke, susjedne Slovenije i Bosne. Do sad je prijavljeno 26 ekipa, a neke kategorije gotovo su popunjene.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Turnir počinje natjecanjem po skupinama. Pravilo je da prve dvije ekipe u svakoj skupini plasiraju se dalje i u nastavku igraju takozvani VRLOVKA SUPER CUP na ispadanje sve do finala i utakmice za 3 mjesto. 

Treća i četvrta ekipa također idu u nastavak ali za njih se kreira drugi ždrijeb novo natjecanje VRLOVKA CUP u kojem sve ekipe koje zauzmu 3. mjesto izvlače protivnike među ekipama koje budu 4. u skupinama i također igraju sve do finala i utakmice za 3 mjesto.

- Na taj način omogućiti ćemo svoj djeci da provedu cijeli dan uz druženje i sport što će ih zasigurno jako razveseliti. Nagrade su predviđene za najbolje u oba natjecanja, poručuju iz NK Vrlovka.

Izdvojeno


Reci što misliš!