SPORT

MEĐU ČETIRI

Bravo djevojke! Karlovačke odbojkašice uvjerljivom pobjedom u Kaštelima izborile polufinale Hrvatskog kupa "Snježana Ušić"

Bravo djevojke! Karlovačke odbojkašice uvjerljivom pobjedom u Kaštelima izborile polufinale Hrvatskog kupa

Odbojkašice Kelteksa ponovile su prošlogodišnji uspjeh i ponovno se plasirale u polufinale Hrvatskog odbojkaškog kupa "Snježana Ušić". Karlovčanke su to ostvarile na gostovanju kod Ribole Kaštela i to zaista sjajnom i uvjerljivom igrom i glatkom pobjedom 3:0 u setovima.

Neizvjesnosti je bilo samo u prvom setu, koji je nakon velike borbe sa 27:25 pripao Karlovčankama. U drugom setu naše djevojke "prošetale" su kaštelanskim parketom i sa 25:14 došle do vodstva 2:0. I u trećem setu karlovačke odbojkašice brzo su se odvojile, ali su domaće pružile ipak veći otpor nego u drugoj dionici, nekoliko puta se približavale, no u konačnici ipak nisu imale snage za povratak u meč pa je Kelteks sa, na kraju opet uvjerljivih, 25:16 zaokružio priču.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dakako, polufinale nije i kraj ambicija Karlovčanki, ali puno će toga ovisiti i o ždrijebu te o tome hoće li igrati kod kuće ili gostovati. Nastup među četiri najbolje ekipe zasad je još izborila druga kaštelanska ekipa - Marina Kaštela, koja je slavila na gostovanju kod Splita, a kasnije večeras igraju Enna Vukovar - Mladost, gdje su "mladostašice" veliki favorit te Rijeka - Dinamo, gdje također znatnu prednost imaju Zagrepčanke, no one su svojim prvim ovosezonskim porazom prošlog vikenda pokazale da još nisu u top formi.

Izdvojeno


Reci što misliš!