SPORT

NAJBOLJI U SLUNJU

Lucija Bakalar i Ivan Paulić najbolji sportaši grada Slunja za 2023. godinu, nagrada za životno djelo posthumno Mili Živčiću

Lucija Bakalar i Ivan Paulić najbolji sportaši grada Slunja za 2023. godinu, nagrada za životno djelo posthumno Mili Živčiću

Kickboksačica Tigra Lucija Bakalar obranila je prošlogodišnji naslov i opet je proglašena najboljom sportašicom grada Slunja. Ostali slavodobitnici u glavnim kategorijama su novi - najbolji sportaš Slunja je nogometaš NK Slunj Ivan Paulić, najbolji klub KBK Tigar, a najbolja ekipa mušičarska selekcija ŠRD Slunjčica.

Posebno svečano kao i uvijek bilo je uz dodjelu dva najveća priznanja - nagrada za životno djelo posthumno je dodijeljena Mili Živčiću, dugogodišnjem sportašu i prijatelju te podržavatelju slunjskog sporta, posebno NK Slunj i NK Cetingrad, dok je nagradu "Srce za Slunj - Nikola Živčić" dobio Motoklub Poskok.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Goran Živčić iz Kuglačkog kluba Korana i Blaž Mrvelj iz NK Slunj su najbolji treneri godine.

Posebne nagrade za uspjehe u 2023. godini dobili su kickboksačica Viktorija Kampić, strijelac Slavko Matanić te kuglači Antonio Petrović i Tomislav Vuković, kao i Kuglački klub Korana u cjelini.

Jubilarnu nagradu za 20 godina djelovanja dobio je Kickboxing klub Sokol, a posebna priznanja za pomoć slunjskom sportu "Josip Zaborski" ove su godine primili Vlado Butina, Zoran Vuičić i Danijel Prebeg. 

Nagrađene su i mlade nade, a to su Karlo Piršić, Nikola Holjevac, Luka Žgela, Josip Štrbenac i Ivan Obajdin (svi iz NK Slunj), Elena Lucić, Jan Mrkonja, Marko Medved i Lovro Medved (svi iz KBK Tigar), Eva Šojat, Natali Katić, Jakov Jelić i Samir Šehaj (svi iz RK Drenak) te Ana Rakocija (KK Korana).

(foto: Zajednica športskih udruga grada Slunja)

Izdvojeno


Reci što misliš!