SPORT

LIJEP REZULTAT

Karlovac 1919 nakon pobjede 2:0 nad crnogorskim prvoligašem Mladosti DG u finalu međunarodnog Medulin Cupa!

Karlovac 1919 nakon pobjede 2:0 nad crnogorskim prvoligašem Mladosti DG u finalu međunarodnog Medulin Cupa!

Pobjedom 2:0 protiv crnogorskog prvoligaša Mladosti DG iz Podgorice, nogometaši Karlovca 1919 izborili su finale međunarodnog Medulin Cupa i tako ostvarili zaista lijep rezultat, koji bi trebao biti znatno ohrabrenje pred nastavak natjecanja u SuperSport 2. NL, ali ih nikako ne smije uljuljkati, jer pripremni period je ipak - pripremni period.

"Plavo-bijeli" su danas imali i povoljnu okolnost da je suparnik u ranoj fazi utakmice ostao bez jednog igrača zbog crvenog kartona, no to ne umanjuje vrlo solidno odigranu utakmicu i pobjedu golovima G. Stepinca i Utrobičića.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako su u drugoj utakmici skupine makedonski Rabotnički i poljski GKS Tychy remizirali, tako je Karlovac 1919 sa 6 bodova (podsjetimo, u prve dvije utakmice karlovački nogometaši svladali su GKS Tychy sa 1:0 te izgubili od Rabotničkog 2:0) izborio prvo mjesto. Rabotnički je drugi sa 5, Poljaci treći sa 4, a Crnogorci posljednji sa samo jednim bodom. 

Naši nogometaši tako će u utorak u 15 sati u finalu igrati protiv pobjednika druge skupine, a to je trenutačno uvjerljivo vodeća momčad SuperSport 1. NL, Zrinski Osječko 1664 iz Jurjevca.

Izdvojeno


Reci što misliš!