SPORT

SJAJAN START

Velika pobjeda karlovačkih nogometaša na otvaranju proljetnog dijela SuperSport 2. NL! Mladost pala i u Ždralovima!

Velika pobjeda karlovačkih nogometaša na otvaranju proljetnog dijela SuperSport 2. NL! Mladost pala i u Ždralovima!

Sjajno su nogometaši Karlovca 1919 otvorili proljetni dio SuperSport 2. NL! Na velikom derbiju u Ždralovima po drugi su puta ove sezone svladali jednu od najambicioznijih momčadi lige, domaću Mladost, sa 3:2. 

Protiv ekipe koju je trener Igor Pamić na press konferenciji u četvrtak pohvalio kao najbolju u ligi i onu s najboljim trenerom, "plavo-bijeli" su krenuli hrabro, ali već u 10. minuti presjekao ih je pogodak domaćih nakon malo nespretne reakcije karlovačke obrane. Na poluvrijeme se ipak otišlo sa 1:1, nakon što je Budimir sjajnim pogotkom poravnao u 33. minuti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Otvoreno su Karlovčani krenuli i u nastavku i to im se isplatilo već u 47. minuti kada je na Pamićevo ubacivanje sjajno "uskočio" Ukrajinac Matyazh i doveo "plavo-bijele" u vodstvo. Razumljivo, nakon toga opet inicijativa domaćih i u 60. minuti novo izjednačenje. No, odlično su raspoloženi bili danas karlovački nogometaši i u 67. minuti Zvonko Pamić prekrasnim pogotkom iz slobodnog udarca dovodi Karlovac 1919 do 3:2, što je, pokazalo se, bio i konačan rezultat susreta. Domaći su imali više od igre do kraja susreta, ali praktički bez pravih prigoda, sve do 91. minute kada je opet došlo do male nesigurnosti u karlovačkoj obrani i jedne skoro skupocjene greške, srećom, napadač Mladosti vrlo je loše pucao, daleko pored gola.

Ovom pobjedom "plavo-bijeli" su sa šeste pozicije skočili na treću, ispred njih su samo, s po tri boda više, Opatija i križevački Radnik.

Ova velika pobjeda ipak je, mora se i to reći, samo prvi korak u izuzetno teškom početku sezone - Karlovčanima, naime, slijede još dva gostovanja, u sljedećem kolu kod Trnja, a potom kod Jadrana u Pločama. 

Izdvojeno


Reci što misliš!