SPORT

VRIJEDNI BODOVI

Pobjeda za potpuni mir! Rukometaši Dubovac Gaze u Puli preokretom u zadnjih 20 minuta svladali Arenu 27:22

Pobjeda za potpuni mir! Rukometaši Dubovac Gaze u Puli preokretom u zadnjih 20 minuta svladali Arenu 27:22

Iako nakon sjajnog jesenskog dijela nitko više nije ni ubrajao rukometaše Dubovac Gaze u potencijalne kandidate za ispadanje iz Prve lige Jug, jasno je da je stvar sigurna tek onda kad je - matematički sigurna.

Ipak, iako taj uvjet još uvijek nije potpuno zadovoljen, možemo slobodno reći da su si karlovački rukometaši večerašnjom pobjedom u Puli osigurali potpuno miran i opušten nastavak prvenstva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na parketu posljednjeplasirane momčadi prvenstva veći dio susreta izgledalo je da bi stvari mogle završiti i potpuno drugačije, no u konačnici je ipak sve otišlo u korist karlovačkog sastava. Puljani su, naime, puno bolje odigrali prvi dio susreta, na odmor otišli s prednošću 13:10, a istim ritmom krenuli su u nastavak, sve do 39. minute i vodstva 16:13. Tada kreće preokret, Dubovac Gaza s četiri uzastopna pogotka prelazi u vodstvo, domaći još par puta izjednačuju, a potom od 50. do 55. minute Karlovčani od 19:19 odlaze na 19:23 i povratka za Arenu više nije bilo. 

Na kraju sigurnih 27:22 za Dubovac Gazu, u kojima posebno treba istaknuti izuzetno raspoloženog Luku Kordića sa 12 pogodaka.

Rukometaši Dubovac Gaze nalaze se na sedmom mjestu prvenstvene ljestvice, a u sljedećem kolu na svom će parketu dočekati Hrvatski Dragovoljac iz Dugog Rata.

Izdvojeno


Reci što misliš!