SPORT

POLOVIČAN UČINAK

Rukomet, niže lige: Visok poraz Karlovčanki, Ogulinu "tanak" bod u derbiju, pobjeda mladih Karlovčana

Rukomet, niže lige: Visok poraz Karlovčanki, Ogulinu

Uz važnu pobjedu Dubovac Gaze u 13. kolu Prve lige Jug, sinoć su bili aktivni i svi ostali karlovački rukometni klubovi, osim premijerligaša Karlovca koji večeras ima teško gostovanje u Metkoviću.

U Drugoj ligi Zapad za žene (drugi rang natjecanja), rukometašice Karlovca očekivano su doživjele visok poraz na gostovanju u Zagrebu kod prvoplasirane Trešnjevke. Zagrepčanke su uvjerljivo prve na ljestvici s 12 pobjeda i tek jednim remijem pa konačnih 33:18 i ne čudi previše, iako smo možda očekivali ipak nešto jači otpor Karlovčanki. Naše djevojke su na sedmom mjestu ljestvice, a prigodu za popravak dojma imat će u narednom kolu na svom parketu protiv Samobora.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U muškoj Drugoj ligi Zapad (treći rang natjecanja), rukometaši Ogulina nakon skupocjenog poraza u Labinu na otvaranju proljetnog dijela, u derbiju sezone dočekali su vodeći Senj. Većim dijelom susreta bili su bolji i imali prednost, no u završnici su popustili i na kraju i spašavali bod. U tome su uspjeli i odigrali 27:27, no to je puno značajniji rezultat za Senjane koji su tako zadržali velika i sve vjerojatnije nedostižna četiri boda prednosti.

Mladi rukometaši Karlovca II, pak, ugostili su 28. April iz Kaštelira i ostvarili važnu pobjedu za priključak sredini ljestvice - slavili su sa 29:26.

U narednom kolu Ogulin očekuje gostovanje u Rijeci kod Zameta II, dok mladi Karlovčani gostuju u Labinu kod Rudara Adria Oil.

Izdvojeno


Reci što misliš!