SPORT

PREMIJER LIGA

Igrali samo 23 minute - karlovački rukometaši visoko poraženi u Metkoviću, pred njima je super važan ogled s Kaštelanima

Igrali samo 23 minute - karlovački rukometaši visoko poraženi u Metkoviću, pred njima je super važan ogled s Kaštelanima

Rukometaši Karlovca s umjerenim optimizmom otputovali su na gostovanje kod Metković Mehanike u drugom kolu Lige za ostanak u Premijer ligi, no nažalost su malo od toga pokazali na parketu. Iako je u najavi bilo riječi o tome da su dobro prostudirali igru Metkovaca, u tom tonu odigrali su samo - 23 minute.

Točno toliko djelovali su Karlovčani dobro u Metkoviću, bili ravnopravni i držali egal. No, od tih 7:7, do kraja poluvremena domaći su otišli na 13:7 i očito potpuno demoralizirali goste, jer u drugom dijelu samo je nastavljeno u istom ritmu sve do konačnih 25:17, a bilo je u jednom trenutku i +11 za Metkovce.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Poraz u Metkoviću sam po sebi nije niti tragičan niti zabrinjavajuć, no nakon domaćeg kiksa s Dubravom nudi itekako puno razloga za zabrinutost svim simpatizerima karlovačkog premijeraligaša, koji je sada u situaciji da ne smije više ni razmišljati o domaćim podbačajima, a vjerojatno će trebati i pokoji bod u gostima. 

A, upravo sljedeće subote pred njima je susret protiv posljednjeplasirane Ribole Kaštela, u kojem je pobjeda jednostavno apsolutno imperativ. Nadajmo se da će tako i biti, a i da će to onda trgnuti ekipu koja na početku Lige za ostanak djeluje kao u vrijeme najdublje jesenske krize.

Izdvojeno


Reci što misliš!