SPORT

NOVI USPJESI

Braća Roko i Šimun Ivandić iz Moto kluba MX Ribnik osvojili prva mjesta na prvoj utrci moto kros sezone u Hrvatskoj

Braća Roko i Šimun Ivandić iz Moto kluba MX Ribnik osvojili prva mjesta na prvoj utrci moto kros sezone u Hrvatskoj

Utrkama Otvorenog prvenstva Hrvatske na Uskršnji ponedjeljak na Pepačevom bregu iznad Savskog Marofa već je tradicionalno otvorena nova moto kros sezona. U svim klasama vozilo je gotovo 150 vozača iz Hrvatske, Slovenije i Bosne, a iz karlovačke županije vozači Moto kluba MX Ribnik i MCK Štefanac.

Braća Ivandić, vozači Moto kluba MX Ribnik dominirali su u svojim klasama. U klasi motora od 65 ccm Roko Ivandić bio je suvereno prvi, a jedinog pravog konkurenta imao je u Stefanu Lenči iz Pakraca, koji je završio na drugom mjestu, dok je treće osvojio David Dorčić iz Krašića. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Šimun Ivandić na dvotaktnoj Yamahi od 125 ccm vozio je zajedno sa klasom MX2 (četverotaktni motori od 250 ccm) i Open (četverotaktni motori od 450 ccm). Sa motorom koji razvija dvadesetak konja manje vozio je na kotač trećem i četvrtom Tadeju Dolinaru i Dejanu Zveru iz Slovenije na motorima od 450 ccm. U svojoj klasi 125 ccm bio je uvjerljivo najbolji.

Ovaj tjedan Roko i Šimun pripremiti će se za nedjeljni što bolji nastup u Brežicama. Roko vozi utrku evropskog prvenstva (jugoistočna zona) klasa 65 ccm, a Šimun pozivnu utrku u klasi 125 ccm.


Za MCK Štefanac,Kristian Jakopec u klasi Open bio je sedmi, a u B ligi vozili su Filip i Luka Spudić, Tin Galović i Sebastian Horvat, koji je bio drugi u klasi 250 ccm.

U klasi Veterani nastupili su Drešar Igor i Ivica Jakopec, koji je bio četvrti u klasi Veterani A.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!