SPORT

ZLATO I BRONCA

Oscar Kovačić zlatni, a Dalija Bunčić brončana na jakom međunarodnom taekwondo turniru G2 kategorije u Beogradu

Oscar Kovačić zlatni, a Dalija Bunčić brončana na jakom međunarodnom taekwondo turniru G2 kategorije u Beogradu

S jednim zlatnim i jednim brončanim odličjem vraća se karlovačka taekwondo ekspedicija s jakog međunarodnog G2 turnira Galeb Belgrade Trophy održanom u glavnom gradu Srbije Beogradu. 

Najbolji mladi sportaš Karlovca za 2023. godinu Oscar Kovačić došao je do još jednog vrijednog trofeja u novoj sezoni, osvojivši zlato u kategoriji juniora do 78 kilograma. Imao je i malo sreće, jer je u njegovoj kategoriji bilo prijavljeno sedam natjecatelja pa je kao prvi nositelj u četvrtfinalu bio slobodan, a zatim je s dvije pobjede od po 2:0 u rundama došao do zlata - u polufinalu je u hrvatskom duelu bio bolji od Vite Šlogara iz Susedgrad Sokola, a u finalu je svladao Ninu Šeremeta iz Bosne i Hercegovine te utvrdio prvo mjesto na europskoj juniorskoj rang listi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Broncu je osvojila Dalija Bunčić iz TKD Banija Pandas u kategoriji juniorki do 68 kg. Ona je medalju osigurala pobjedama nad Belgijkom Lore Cuypers u osmini finala te Nelom Lasan iz zagrebačke Pantere u četvrtfinalu, no u polufinalu je poražena od Anje Krstinić iz Novog Zagreba te joj je tako pripalo brončano odličje.

Izdvojeno


Reci što misliš!