SPORT

OSAM ODLIČJA

Četiri zlata, tri srebra i jedna bronca najmlađim karlovačkim karatistima i karatisticama na Kupu Hrvatske

Četiri zlata, tri srebra i jedna bronca najmlađim karlovačkim karatistima i karatisticama na Kupu Hrvatske

Četiri zlatna odličja i titule pobjednika Kupa Hrvatske te još tri srebra i jednu broncu osvojili su najmlađi karlovački karatisti i karatistice ovog vikenda na završnici Kupa za mlađe dobne uzraste.

Najmlađi osvajač zlata je Vito Baršić u kategoriji do 30 kg za 2014. godište, koji je u polufinalu sa 7:0 svladao Mandića iz zagrebačkog Hrvatskog dragovoljca, a u finalu još uvjerljivije sa 8:0 Majdiša iz Đakova.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kod 2013. godišta, u kategoriji do 35 kg, mali Karlovčani potpuno su dominirali i međusobno se sastali u finalu. Mislav Puklavec svladao je Poldrugača iz zagrebačkog Ipona 7:2, Keserovića iz riječkog Championa 8:1 te Erdešija iz Osijeka 8:2, a Andrej Ožura nanizao je Bilača iz Hrvatskog dragovoljca (7:2), Ibrahimovića iz Krka (3:1) i Jana Marića iz Kastava sudačkom odlukom nakon 1:1. U finalnoj borbi Puklavec je bio uspješniji sa 3:1.

Zlatna odličja osvojili su mali borci Karlovca 1969 i u kategorijama do 40 i do 45 kg. Do 40 kg najbolji je bio Mark Buturajac koji je sa 8:0 svladao Zupčića iz KK Metal Jurdani, 3:1 Turudića iz Metkovića te u finalu slavio sa 2:0 protiv Tomasa iz Slavonskog Broda. U kategoriji do 45 kg, pak, Tin Dudić je imao samo jednog jedinog suparnika, Pavkovića iz KK Hercegovina, kojeg je svladao sa 1:0.

Uz već spomenutog Ožuru još jedno srebro je došlo u konkurenciji 2013. godišta, a osvojila ga je Gabriela Lenard (do 36 kg), koja je nakon pobjeda 3:2 nad Zovko iz Hrvatskog dragovoljca te 2:0 nad Barun iz Vukovara, u finalu poražena 3:1 od Marić iz zagrebačkog Lotosa.

Treće srebro za Karlovac 1969 došlo je u 2011. godištu, u kategoriji dječaka do 50 kg, gdje je Grga Duić u polufinalu bio bolji od Čužića iz Hrvatskog dragovoljca 4:2, a u finalu izgubio od Hodaka iz jaskanskog Jastreba 4:1.

Napokon, brončano odličje osvojio je Ivan Farkaš (2011. godište do 45 kg), koji je u četvrtfinalu sa 5:2 svladao Plazibata iz splitskog Sokola, potom izgubio od Katnića iz Kostrene 4:3, da bi u repasažu za broncu svladao Silovskog iz zagrebačkog KK Bushido.

Izdvojeno


Reci što misliš!