SPORT

DOBAR NASTUP

Ivano Anzić zlatni i srebrni na Europskom kickboxing kupu u Plovdivu - karlovačkim "tigricama" još pet bronci

Ivano Anzić zlatni i srebrni na Europskom kickboxing kupu u Plovdivu - karlovačkim

Ivano Anzić iz karlovačkog KBK Tigar osvojio je zlato i srebro na Europskom kickboxing kupu u bugarskom Plovdivu, u disciplini point fighting. U svojoj originalnoj kategoriji, onoj mlađih kadeta do 42 kg, Ivano je u osmini finala svladao Bugarina Dimova, u četvrtfinalu Mađara Peregija, a u polufinalu Bugarina Velitchkova da bi u finalnoj borbi do zlatnog odličja i vrijednog trofeja stigao pobjedom nad Szikorom iz Mađarske. Potom je nastupio i u većoj težinskoj kategoriji, onoj do 47 kg te nakon pobjeda nad Bugarima Andreevom i Keranovim u finalu opet imao borbu sa Szikorom no ovog puta bolji je bio mladi Mađar.

U kategoriji mlađih kadetkinja, pak, dvije je bronce osvojila Iva Vrbanić, i to također u kategorijama do 42 i do 47 kilograma. U obje kategorije imala je suparnice iz Bugarske pa je tako do 42 kg u četvrtfinalu svladala Draganovu, a u polufinalu izgubila od Stoyanove, dok je do 47 kg nakon četvrtfinalne pobjede nad Ranchevom u polufinalu poražena od Georgieve.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dvije bronce osvojila je i Leonarda Vrbanić, no jednu zahvaljujući malom broju suparnica. U svojoj juniorskoj kategoriji u četvrtfinalu je svladala Grkinju Marougku da bi u polufinalu izgubila od Bugarke Aleksove, a potom je nastupila i među seniorkama, ali u konkurenciji samo četiri natjecateljice pa je poraz u polufinalu Mađarice Haider značio i broncu.

Napokon, brončano odličje osvojila je i starija kadetkinja Tena Smiljanić koja je u četvrtfinalu svladala Batu iz Bugarske, dok je u polufinalu od nje bila bolja Mađarica Debreczeni.

Izdvojeno


Reci što misliš!