SPORT

RUKOMET

U posljednjem kolu Prve lige Jug rukometaši Dubovac Gaze zaokružili uspješnu sezonu remijem protiv Rovinja - 21:21

U posljednjem kolu Prve lige Jug rukometaši Dubovac Gaze zaokružili uspješnu sezonu remijem protiv Rovinja - 21:21

Gosti su bolje otvorili susret i poveli sa 3:0 i cijeli prvi dio susreta bili u vodstvu, no domaći su im konstantno "puhali za vrat". Na odmoru 11:12, a na početku drugog dijela Dubovac Gaza dolazi do prvog izjednačenja (13:13), a odmah potom i prvog vodstva na utakmici - 14:13. Prednost se brzo vratila na stranu gostiju, a potom gledamo dvije uzastopne serije - prvo Dubovac Gaza od 42. do 49. minute dolazi od 14:16 na 18:16, no odmah potom Rovinj uzvraća na isti način i sa četiri uzastopna pogotka u 55. minuti opet vodi sa dva pogotka prednosti - 18:20.

Rezultat 20:21 postavljen je pune tri minute prije kraja, na kraju je malo i "zaiskrilo", a kad su svi mislili da će tako i završiti Dujmić je uspio postići izjednačenje za uspješan kraj ionako uspješne sezone novaka u prvoligaškom društvu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mnogi su im "prorokovali" brzo ispadanje iz 1. lige Jug, pa i u samom klubu istaknuto je više puta da je jedini cilj ostati u ligi, a na kraju je osvojeno vrlo dobro šesto ili sedmo mjesto (ovisno o rezultati Adriaeija u zadnjem kolu) i sezona se može ocijeniti i više nego uspješnom. 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!