SPORT

UNATOČ PORAZU

Rukometaši Karlovca ostaju u Premijer ligi! Nakon super dramatičnog posljednjeg kola zauzeli posljednje "mirno" mjesto!

Rukometaši Karlovca ostaju u Premijer ligi! Nakon super dramatičnog posljednjeg kola zauzeli posljednje

Daleko je sad 25. studeni prošle godine, no iz ove perspektive može se slobodno reći da je upravo u tom danu i pobjedi Karlovčana u Osijeku ključ ostanka karlovačkih rukometaša u društvu najboljih - Premijer ligi!

Izuzetno izjednačena završnica Lige za ostanak okončana je na kraju danas ispadanjem Kaštela (što se odavno i znalo) te križevačkog KTC-a, dok je o odlasku u kvalikacije odlučivao čak peterokut ekipa izjednačenih na 19 bodova!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U tom peterokutu bili su Dubrava, Osijek, Moslavina, Rudar i Karlovac i prijelomna za naše rukometaše bila je upravo ta tada neočekivana, ali sada nevjerojatno vrijedna pobjeda u Osijeku zahvaljujući kojoj karlovački rukometaši na kraju zauzimaju šesto mjesto u Ligi za ostanak, ono posljednje "mirno" mjesto koje garantira premijerligaški status i naredne sezone. U kvalifikacije za ostanak s doprvacima sjeverne i južne skupine 1. HRL (a to su Umag i Sisak) će Osijek i Moslavina.

U posljednjem kolu odigranom večeras u isto vrijeme Karlovčani su tako više osluškivali rezultat iz Zagreba, gdje su igrali Dubrava i Osijek, jer su znali da u slučaju pobjede Dubrave ne mogu u kvalifikacije u niti jednoj kombinaciji, a domaćini koji su opasno "visjeli" vrlo su nabrijano i motivirano ušli u susret pa se jedno vrijeme činilo da će naši rukometaši doživjeti i malu katastrofu. Ipak, sabrali su se, prvenstveno u obrambenim redovima i na kraju izborili podnošljiv poraz 23:21.

Izdvojeno


Reci što misliš!