SPORT

MALI NOGOMETAŠI

Mališani Ilovca, Trešnjevke i bihaćkog Jedinstva pobjednici 9. Memorijalnog turnira "Dragutin Stanković - Jole"

Mališani Ilovca, Trešnjevke i bihaćkog Jedinstva pobjednici 9. Memorijalnog turnira

Proteklog vikenda na stadionu u Ilovačkoj šumi održan je 9. Memorijalni međunarodni turnir "Drago Stanković – Jole". Na turniru je u tri kategorije najmlađih nogometaša sudjelovalo 46 ekipa iz Karlovačke, Zagrebačke i Primorsko-goranske županije, Grada Zagreba te susjedne Bosne i Hercegovine.

Kod najmlađih, "minića", prvo mjesto osvojili su mališani zagrebačke Trešnjevke, ispred Hrvatskog dragovoljca i Ilovca. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najbolji igrač turnira bio je Thomas Krammer iz Hrvatskog dragovoljca, najbolji vratar Luka Štefanić iz Ilovca, a najbolji strijelac Bono Babić iz Trešnjevke. 

Kod malo starijih "prstića" prvo mjesto osvojila je ekipa Jedinstva iz Bihaća, ispred Ogulina i Ilovca. Za najboljeg igrača proglašen je Arman Kalabić iz pobjedničke ekipe, najbolji vratar je Ela Zorkić iz Ogulina, a najbolji strijelac Patrik Čurjak.

 


Napokon, najviše zadovoljstva domaćima pružilo je natjecanje u uzrastu limača, gdje je Ilovac osvojio prvo mjesto. Drugo je pripalo Trnju, a treće Karlovcu 1919.

Najbolji igrač turnira limača je Petar Zrnić iz Trnja, dok su preostale dvije nagrade pripale dječacima Ilovca - Lovre Štanjer je najbolji vratar, a Tin Jovanović najbolji strijelac turnira.

(foto: NK Ilovac Facebook)

Izdvojeno


Reci što misliš!