SPORT

BEZ KONKURENCIJE

Vozači MX Ribnika, braća Roko i Šimun Ivandić, opet uvjerljivo najbolji u svojim klasama na motokros utrci u Zaboku

Vozači MX Ribnika, braća Roko i Šimun Ivandić, opet uvjerljivo najbolji u svojim klasama na motokros utrci u Zaboku

Roko je s velikom prednošću pobijedio u obje vožnje klase 65 ccm ispred Stefana Lenče iz Pakraca i Roka Cebovića iz MK MX Šipek.

Mladi motoristi MX Ribnika, braća Roko i Šimun Ivandić, opet su zablistali u Zaboku, gdje je održana utrka Otvorenog prvenstva Hrvatske u motokrosu uz sudjelovanje vozača iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Utrka se posebno bodovala i za Prvenstvo Hrvatske.

Roko je s velikom prednošću pobijedio u obje vožnje klase 65 ccm ispred Stefana Lenče iz Pakraca i Roka Cebovića iz MK MX Šipek. U prvoj vožnji startao je drugi ali je ubrzo preuzeo vodstvo, a u drugoj je vodio od starta do cilja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Šimun Ivandić na dvotaktnoj Yamahi od 125 ccm vozio je zajedno sa klasom MX2 (četverotaktni motori od 250 ccm) i Open (četverotaktni motori od 450 ccm). Ostvario je osmo vrijeme treninga među daleko snažnijim motorima i prvo u klasi 125 ccm. Na utrci je također bio vrlo brz vozeći se na 6-7 mjestu. Suvereno je pobijedio u klasi 125 ccm ispred Lenarta Motana iz Slovenije i Matije Jajetića.

Obojica uvjerljivo vode u svojim klasama, s maksimalnim brojem bodova.


Vozači MCK Štefanac nastupili su u B ligi i osvojili ekipno drugo mjesto a u konkurenciji veterana bili su najbolji. Pojedinačno, u B ligi Sebastijan Horvat bio je drugi u klasi 250 ccm a Tin Galović četvrti u klasi Open. U klasi Veterani A Ivica Jakopec bio je drugi, kod Veterana B Igor Dretar osvojio je četvrto mjesto a u klasi Veterani C Jože Starešinić bio je drugi.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!