SPORT

TRAIL TRČANJE

Sve je spremno za treće izdanje Kozjača Trail trkačke lige - ove godine po prvi puta bit će održana i biciklistička utrka

Sve je spremno za treće izdanje Kozjača Trail trkačke lige - ove godine po prvi puta bit će održana i biciklistička utrka

I ove godine Atletski klub RaN 047 organizira trail ligu Kozjača. Trail liga kao prva liga tog tipa na području našeg grada i županije okupila je u protekle dvije godine brojne natjecatelje s ciljem upoznavanja karlovačke šume i trail trčanja, te zdravom načinu života kroz sport.

Staza je i ove godine posložena tako da ide najljepšim dijelovima naše šume: Od Lovačke kuće Dragojlinom stazom, preko poučne staze do Mokrica, obroncima šume, najljepšom dolinom prema tabli životinja, na izvor, drugom dolinom prema Dragojlinoj stazi na cilj kod Lovačke kuće.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Natjecateljima će na raspolaganju biti dvije staze za trčanje – duga staza na 10 km i kratka staza na 5 km. Obje će biti označene trakicama i strelicama. Također, 3. kolo bit će održana i MTB – biciklistička utrka koja će biti u dužini od 20 km.

Liga se sastoji od pet kola, a trčat će se utorkom - prvo kolo na rasporedu je 4. lipnja, a preostala se održavaju 11., 18. i 25. lipnja te 2. srpnja.


Početak svih kola je u 18 sati, osim u trećem kolu 18. lipnja, kada trkači kreću u 17:30, a u 18 će početi biciklistička utrka.

Izdvojeno


Reci što misliš!