SPORT

PLAVO-BIJELI

Nogometaši Karlovca 1919 pred veliki derbi na Kantridi u petak u 17 sati ljuti na izjave iz Opatije i spremni odgovoriti na terenu!

Nogometaši Karlovca 1919 pred veliki derbi na Kantridi u petak u 17 sati ljuti na izjave iz Opatije i spremni odgovoriti na terenu!

U petak u 17 sati na riječkoj Kantridi igra se jedan od najvećih derbija ove sezone SuperSport 2. NL. Nogometaši Karlovca 1919 gostuju kod vodeće Opatije, a na put odlaze znatno oslabljeni, ali i ljuti i dodatno motivirani izjavama koje pristižu s Kvarnera nakon prošlog kola i u najavi ovog susreta. 

Opatijci su, naime, krivca za svoj poraz kod Hrvaca pronašli ni manje ni više nego u Karlovcu, koji je, valjda, izrežirao cijeli tamošnji susret, na što se osvrnuo i direktor kluba Krešimir Perković istaknuvši da ono što rade "nije normalno", ali da će im odgovoriti na terenu, s čime se složio i trener Pamić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Opatija ima odličnu i iskusnu momčad i odličnog trenera, igraju na najboljem stadionu u našoj ligi, na Kantridi. Imaju karakter, koji su pokazali u utakmicama, pogotovo u pobjedi nad momčadi Krka. Morat ćemo biti oprezni i na visokoj razini da bi u petak došli do pobjede. Mi nemamo pritisak, ali želimo ostvariti prvu ili drugu poziciju na tablici, najavio je karlovački strateg.

Nažalost, "plavo-bijeli" će u Opatiji biti i znatno oslabljeni. Zbog ozljeda izostat će Barać, Bunoza i Kurečki, a zbog svadbe Zvonko Pamić.

Izdvojeno


Reci što misliš!