SPORT

DEBITANTICA

Senzacionalan uspjeh i veliko priznanje! Dugorešanka Ivana Malobabić u 44. godini izborila nastup na Olimpijskim igrama u Parizu!

Senzacionalan uspjeh i veliko priznanje! Dugorešanka Ivana Malobabić u 44. godini izborila nastup na Olimpijskim igrama u Parizu!

Sjajna vijest stigla je iz Hrvatskog stolnoteniskog saveza, ono čemu smo se nadali i što smo priželjkivali se i dogodilo. Dugorešanka Ivana Malobabić ostvarila je san svih sportaša i sportašica i branit će boje Hrvatske na Olimpijskim igrama u Parizu.

Ono što je izuzetna osobitost ove vijesti je činjenica da će dugoreška stolnotenisačica na Olimpijskim igrama debitirati u 44. godini života! Kakvo priznanje za kraj lijepe i uspješne karijere, kakva i pouka da upornost najčešće na kraju donosi i one najveće rezultate.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ivana Malobabić imala je priliku osigurati Olimpijske igre već na završnim kvalifikacijama u Sarajevu, no tamo je od nje ipak bila bolja Ukrajinka Bratejko no ostala je nada da će Dugorešanka do Pariza stići preko svjetskog renkinga i upravo to se i dogodilo!

Bit će to i prvi nastup nekog sportaša ili sportašice iz Karlovačke županije na Olimpijskim igrama još od 2000. godine kada je u Sydneyu nastupio karlovački veslač Tihomir Jarnjević. A možda i neće biti jedini, jer vjerujemo i nadamo se da će u sastavu rukometne reprezentacije biti i Ogulinac Luka Cindrić.


(foto: Igor Soban / PIXSELL)

Izdvojeno


Reci što misliš!