SPORT

POČELE PRIPREME

Rukometaši Dubovac Gaze u novoj sezoni Prve lige Jug očekuju čvrsto mjesto u sredini ljestvice, prvi test već u subotu

Rukometaši Dubovac Gaze u novoj sezoni Prve lige Jug očekuju čvrsto mjesto u sredini ljestvice, prvi test već u subotu

Rukometaši Dubovac Gaze novu sezonu dočekuju odlučni da potvrde da premijerna prvoligaška sezona nije bila slučajnost i da im je mjesto čvrsto u sredini ljestvice Prve lige Jug, iako ih neki, baš kao i prošle godine, vide među onima koji će se boriti za ostanak pa čak i kao favorite za ispadanje.

Na početku priprema trener Dragomir Požega evidentirao je po dva sigurna odlaska i dolaska - iz kluba su otišli Jaman i Pauli, a nova imena su iskusni Karlovčanin Matija Perajica koji je došao iz dojučerašnjeg premijerligaša KTC-a te mladi Branimir Barać, najbolji strijelac Treće lige Središte u prošloj sezoni, koji dolazi iz RK Zagorica iz Velike Gorice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Upitan je ostanak Plazibata koji ima puno poslovnih obaveza pa razmišlja o mogućem prestanku igranja, a iako nisu klasični novaci veliki plus za klub je povratak dugo ozlijeđenih Baršića i Bajrića. U rad sa seniorima uključeno je i pet nadarenih juniora.

- To je otprilike to što se tiče kadra s kojim možemo računati u narednoj sezoni, eventualno ćemo pokušati angažirati još jednog igrača, najavljuje Požega.


U planu je i velik broj prijateljskih utakmica, a prva već ove subote u Zagrebu protiv Maksimir Pastele. Sezona počinje 28. rujna gostovanjem kod Senja, a prvi domaći ogled Dubovac Gaza igra tjedan dana kasnije protiv jednog od favorita Ardiaeija iz Župe Dubrovačke.

Izdvojeno


Reci što misliš!