SPORT

ŽENSKI NOGOMET

S pripremama počele i karlovačke nogometašice, od ove sezone opet igraju i seniorke, a već 1. rujna očekuje ih kup

S pripremama počele i karlovačke nogometašice, od ove sezone opet igraju i seniorke, a već 1. rujna očekuje ih kup

Održana je prozivka svih ženskih selekcija karlovačkog nogometnog kluba, koji od ove sezone više neće nastupati pod imenom ŽNK 4 rijeke već je postao dio NK Karlovca 1919. 

Pod ovim imenom u sezoni 2024/2025 igrat će pionirke, kadetkinje i seniorke, koje se tako vraćaju u pogon, a trenirat će i selekcija limačica. Do kraja tjedna bit će objavljena imena trenera koji će raditi sa ženskim selekcijama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na prvom okupljanju djevojkama su se obratili predsjednik NK Karlovac 1919 Bruno Furač te dosadašnja predsjednica ŽNK 4 rijeke Nikolina Zorinić, koja će i dalje biti uz djevojke, zadužena ispred NK Karlovac 1919 kao koordinatorica za ženske selekcije. Svim djevojkama i trenerima želimo puno sreće i uspjeha u radu, a sve obavijesti i aktivnosti ženskih selekcija bit će dostupne na društvenim mrežama NK Karlovac 1919.

Seniorke će nastupati u Drugoj HNLŽ A u konkurenciji osam ekipa, a prvenstvo im počinje 15. rujna, kada gostuju kod Pregrade. Prvi domaći susret igraju tjedan dana kasnije protiv zagrebačkog Sigeta, a u ligi su još pulska Istra 1961, Rijeka, zadarski Donat, Sesvetski Kraljevec i sisački Frankopan. No, prvi službeni susret imaju već 1. rujna, također protiv Sigeta kod kuće, u okviru kup natjecanja.


(foto: nk-karlovac1919.hr)

Izdvojeno


Reci što misliš!