SPORT

BEZ BODOVA

Golijada na Čavleku ali bez sretnog kraja - Mladost iz Ždralova slavila sa 3:2 na otvaranju SuperSport 2. NL

Golijada na Čavleku ali bez sretnog kraja - Mladost iz Ždralova slavila sa 3:2 na otvaranju SuperSport 2. NL

Nogometaši Karlovca svoju su drugu sezonu u SuperSport 2. NL otvorili s istim suparnikom kao i debitantsku sezonu - gost na Čavlekovom stadionu bila je Mladost iz Ždralova. Slična je bila i utakmica, gledatelji su vidjeli golijadu, pet golova, ali konačan ishod bio je upravo suprotan - lani su sa 3:2 slavili Karlovčani, a ove godine Bjelovarčani idu kući s velika tri boda i pobjedom s istih 3:2, uz još niz prigoda s obje strane.

Dobro je susret počeo za Karlovčane koji su preko Grgića u 12. minuti došli u vodstvo, no vrlo dobri gosti šokirali su domaće simpatizere s dva pogotka u razdoblju od 18. do 24. minute - prvo iz jedanaesterca za koji je bilo dosta prigovora na tribinama, no dojma smo da je odluka ipak bila ispravna, a zatim autogolom. U nastavku se činilo da bi se stanje na terenu moglo preokrenuti, brzo su domaći preko Brekala stigli do izjednačenja, no umjesto preokreta, u 66. minuti novo vodstvo Mladosti i, pokazalo se, i konačan rezultat susreta. Ostali su gosti i s igračem manje nekoliko minuta prije kraja, no premalo je bilo vremena da bi to zaista preraslo u opipljivu prednost na terenu i rezultat se više nije mijenjao.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Da je ovo boks ili neka slična borilačka vještina sudačka bi presuda ovog susreta vjerojatno glasila - neriješeno. No, tako bi bilo i prošle sezone, a tada su slavili domaći, ovog puta više sreće imali su gosti.

Nezgodan je ovo poraz uzevši u obzir i daljnji raspored, jer u drugom kolu Karlovčane čeka teško gostovanje kod sisačke Segeste. Siščani su novaci u ovoj ligi, ali vrlo ambiciozni i prema nekim procjenama mogli bi biti jedan od favorita za sam vrh ljestvice. U trećem kolu, pak, na "Čavlek" dolazi Dugo Selo.


Plavo-bijeli će, međutim, aktivni biti već u utorak. Tada, naime, u pretkolu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa gostuju u Maču kod Gaja.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!