SPORT

DVIJE POBJEDE

Karlovački bejzbolaši uspješni u Slovačkoj - u prvoj utakmici svladali domaći Apollo 14:6, a u drugoj 3:1

Karlovački bejzbolaši uspješni u Slovačkoj - u prvoj utakmici svladali domaći Apollo 14:6, a u drugoj 3:1

Nakon male stanke, utakmicama su se vratili bejzbolaši karlovačke Olimpije koje je čekalo najdulje gostovanje u okviru otvorenog prvenstva Hrvatske, ono kod slovačkog Apolla iz Bratislave.

Odrađeno je maksimalno, s dvije pobjede, od kojih je nešto uvjerljivija bila ona subotnja u kojoj su Karlovčani slavili sa 14:6. Taj susret zapravo su bolje otvorili Slovaci koji su vodili sa 5:1, no onda su uslijedila dva izuzetna inninga Olimpije - u šestom su došli do 6:6, a u sedmom otišli na 13:6 i tu je priči bio kraj, a u osmom inningu osvojen je još jedan bod za konačan rezultat.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Danas je bilo neizvjesnije i puno više u znaku obrana. Olimpija je, doduše odmah na početku povela sa 1:0, ali taj rezultat se zatim nije mijenjao sve do šestog inninga. Tada naši bejzbolaši odlaze na 3:0, Slovaci u svom prvom sljedećem napadu smanjuju na 3:1, a onda opet sve u znaku obrana do kraja susreta pa je to bio i konačan rezultat. Vrlo dobri karlovački pitcheri Garcia i Parkins dozvolili su ukupno samo dva udarca Slovacima.

Narednog vikenda bejzbolaše Olimpije očekuje dvostruko gostovanje u Varaždinu kod Vindije čime i završava ligaški dio, nakon čega slijedi doigravanje za naslov prvaka Hrvatske - naslov koji, dakako, brane naši bejzbolaši.

Izdvojeno


Reci što misliš!