SPORT

PREMIJER LIGA

Buđenje u zadnji tren! Velika i prevažna pobjeda karlovačkih rukometaša u Zagrebu protiv Dubrave (28:26)

Buđenje u zadnji tren! Velika i prevažna pobjeda karlovačkih rukometaša u Zagrebu protiv Dubrave (28:26)

Nikada nije zahvalno već na samom početku prvenstva davati ozbiljnije prognoze, no po onome što smo vidjeli u prva dva kola, ne samo od karlovačkih rukometaša, nego od svih njihovih suparnika u Premijer ligi ove sezone, može se slobodno reći da su Karlovčani večeras u Zagrebu imali buđenje u zadnji tren i došli do izuzetno važnih bodova.

Sasvim je sigurno i da je riječ o bodovima koji se prenose u drugi dio natjecanja pa je pobjeda tim važnija, a izuzetno teška skupina prvog kruga i težak raspored mogli su već sada biti kobni za Karlovac da su večeras naši rukometaši u Zagrebu ostali praznih ruku. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Srećom, nije bilo tako, odigrali su napokon jednu borbenu i motiviranu utakmicu u gostima, nisu posustajali, a nakon 50 minuta manje ili veće neizvjesnosti konačno su prelomili susret od te 50. pa do 57. minute kada su od 23:22 otišli na 26:22 i potom mirno priveli utakmicu kraju uz konačnih 28:26.

Junaci utakmice svakako su Rukavina sa 10 pogodaka i Radočaj sa 10 obrana, no svi zaslužuju čestitke, a nadamo se da su dobili i dodatnu motivaciju, jer slijedi im još jedno gostovanje, ali još jedno kod suparnika protiv kojeg se može igrati - riječ je o kutinskoj Moslavini, a iako će nesumnjivo biti teže nego u Zagrebu mogao bi to, pogotovo nakon ove pobjede, biti jedan od ključnih susreta ove sezone u kojem bi pobjeda donijela jako jako puno.

Izdvojeno


Reci što misliš!