SPORT

HRVATSKI ZBOR SPORTSKIH NOVINARA

Vodećim medijskim kućama u Hrvatskoj ponudit će se suradnja, a HOO-u predložiti da se knjižnica nazove po Radici Jurkin

Vodećim medijskim kućama u Hrvatskoj ponudit će se suradnja, a HOO-u predložiti da se knjižnica nazove po Radici Jurkin

U novim prostorijama Hrvatskog olimpijskog odbora u Zagrebu (Odranska 1/1), na kojoj adresi je i novo sjedište Hrvatskog zbora sportskih novinara održana je prva, odnosno 8. sjednica Izvršnog odbora naše udruge.

Na dnevnom redu sjednice bile su aktualnosti u čijoj su raspravi aktivno sudjelovali svi članovi Izvršnog odbora a najviše se raspravljalo o prijedlogu Stjepana Baloga o poslovnoj suradnji s vodećim medijskim kućama u Hrvatskoj u kojima je zaposlena i većina našeg članstva, s ciljem kako bismo unijeli još jednu dodatnu dimenziju u rad HZSN, ujedno i osigurali financijsku stabilnost udruge. 

- Zaključeno je kako će narednih dana HZSN poslati prijedlog, pismo namjere/ponudu, vodećim medijskim kućama u Hrvatskoj; HRT, NOVA, RTL, Hanza Media i Styria, a predložit će se i Hrvatskom olimpijskom odboru da se uključi u taj prijedlog, a o čemu će se konkretnije znati nakon što budu komunicirane medijske kuće - rekao je za Kaportal glavni tajnik HZSN Karlovčanin Marijan Bakić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Izvršni odbor je zaključio kako će Hrvatskom olimpijskom odboru predložiti da se knjižnica nazove po nedavno preminuloj članici HZSN Radici Jurkin, dugogodišnjoj zaposlenici HOO-a koja je bila inicijatorica i pokretačica HOO-ove knjižnice te dugogodišnja voditeljica Odjela za informiranje i izdavaštvo HOO-a, tajnica Komisije za informiranje i izdavaštvo od 2005. i članica uredništva časopisa Olimp - dodao je Bakić.

Izdvojeno


Reci što misliš!