SPORT

DOBRA ŠKOLA

Karlovačke odbojkašice u prvom kolu europskog CEV Challenge kupa očekivano poražene u Rimu od (pre)jakih Talijanki

Karlovačke odbojkašice u prvom kolu europskog CEV Challenge kupa očekivano poražene u Rimu od (pre)jakih Talijanki

Odbojkašice karlovačkog Kelteksa sasvim očekivano doživjele su maksimalan 3:0 poraz u Rimu, gdje su u prvom kolu europskog CEV Challenge kupa večeras gostovale kod domaće ekipe Roma Volley. 

Talijanke su u odbojci, i reprezentativnoj ali pogotovo klupskoj, zaista drugi svijet za Hrvatsku u ovom trenutku, a Roma ima i vrlo dobra strana pojačanja, Kubanku Salas, srpsku reprezentativku Mirković, Nijemicu Schölzel i Čehinju Ondrašovu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Karlovčanke su u takvim okolnostima pružile solidan otpor u drugom i trećem setu - u prvom su očito bile previše impresionirane pa su ga izgubile s neugodnih 25:9, a u drugom i trećem na trenutke su pokazale da i one imaju što za "reći", no dakako nisu mogle ozbiljnije zaprijetiti sjajnim Rimljankama pa je bilo 25:14 i 25:16. 

Nema sumnje ni da se u revanšu, koji se igra naredne srijede, 16. listopada, u Karlovcu, ne može očekivati čudo, možda tek malo jači otpor Karlovčanki, ali svakako vrijedi doći na utakmicu i vidjeti jednu iznimno jaku europsku ekipu, objektivno vjerojatno i prvog favorita za osvajanje CEV Challenge kupa. 

Izdvojeno


Reci što misliš!