MOZAIK

U NJEMAČKOJ

Prije dvije godine osvojio je 10 milijuna eura na lutriji, a evo kako danas živi i koliko je novca potrošio?

Prije dvije godine osvojio je 10 milijuna eura na lutriji, a evo kako danas živi i koliko je novca potrošio?
Sanjin Strukic/PIXELL

Nakon osvajanja, Chico je odlučio uživati u luksuznom načinu života, što ne skriva. Na društvenim mrežama dijeli sa svojim pratiteljima detalje svog novog života kao multimilijunaša

Kürsat Yildirim, poznat u Njemačkoj pod nadimkom Chico, osvojio je 2022. godine 9,9 milijuna eura na lutriji, piše Fenix.

Nakon osvajanja, Chico je odlučio uživati u luksuznom načinu života, što ne skriva. Na društvenim mrežama dijeli sa svojim pratiteljima detalje svog novog života kao multimilijunaša.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Od tih deset milijuna ostalo je još dovoljno. Točnije, preko sedam milijuna eura, ali nije sve u gotovini", otkrio je Chico.

Očito je milijunaš koji živi u Dortmundu dobro uložio osvojeni novac. "Osnovao sam nekoliko tvrtki, uključujući i sektor društvenih medija. Sada i tamo zarađujem. Postao sam influencer i puno surađujem s velikim tvrtkama", rekao je Chico.

Velik dio svog novca, 43-godišnjak je uložio i u nekretnine. "Kupio sam sedam kuća, od kojih je pet već otplaćeno. Tu su i moji automobili te pola milijuna eura koje sam uložio u nakit", rekao je.

Izdvojeno


Reci što misliš!