PROMO

IDEJA ZA PRODUŽENI VIKEND: Legende Plitvičkih Dolina

IDEJA ZA PRODUŽENI VIKEND: Legende Plitvičkih Dolina

Gastro dvoboj uz gostovanje Steve Karapandže

U 16:30 počinje atraktivan gastro dvoboj, a na event dolazi i jako zanimljiv gost kojeg svi znamo – još jedna legenda, dobro poznati kuhar Stevo Karapandža kao član žirija u gastro dvoboju uz kolege Daria Špehara te Igora Jularića iz Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Dvije ekipe, KUD Izvor Rakovica i Folklorno društvo Otočac, koji u svojim redovima imaju jako dobre kuhare i kuharice, sukobit će se u pripravljanju autohtonog jela, a žiri koji će činiti tri vrsna kuhara će presuditi pobjednika. U pauzama od kuhanja folklorna društva će naravno pokazati i svoje umijeće pjesme i plesa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Program za sve generacije i prekrasni konji!

Manifestaciju Legende Plitvičkih dolina će i ove godine posjetiti konji iz obližnjih konjičkih klubova koji će biti na raspolaganju posjetiteljima, a goste očekuju i posebni pokloni.

Iznenađenje za kraj

Također, organizatori pozivaju sve goste da se na manifestaciji zadrže sve do padanja mraka, jer spremaju posebno iznenađenje! O čemu se radi još taje, ali nas zanima pa se svakako vidimo 23.lipnja u Rakovici kod kule.

Službeni hashtag događanja je #Legende2018, a sve pratite na društvenim mrežama te Facebook događaju: Legende Plitvičkih dolina 2018. 

Sponzorirani članak

 


Reci što misliš!