PROMO

OGLAS ZA POSAO

DW Reusables zapošljava radnike u proizvodnji, voditelja smjene i inženjera automatizacije. Mjesto rada? Vojnić

DW Reusables zapošljava radnike u proizvodnji, voditelja smjene i inženjera automatizacije. Mjesto rada? Vojnić
DW Reusables

Inovativan svjetski lider koji radi za najpoznatije robne marke proširuje svoj tim!

DW Reusables svjetski je lider u višekratnoj brizganoj ambalaži kao što su gajbe za piće, palete, nosiljke te druga rješenja prilagođena kupcima. S više od 60 godina iskustva u povratnim gajbama za piće, radi za najpoznatije robne marke. Sve važne inovacije na području ambalaže za piće potekle su iz upravo iz ove tvrtke.

Sa sjedištem u Belgiji i četiri proizvodne lokacije u Poljskoj, Španjolskoj i dvije u Hrvatskoj, u Humu na Sutli i Vojniću, važan su strateški igrač.

U DW Reusables vodi se posebna briga o okolišu, stoga su svi njihovi proizvodi dizajnirani za kružno gospodarstvo. Uz to, pomažu kupcima diljem svijeta da poboljšaju svoje ciljeve održivosti zamjenom jednosmjerne ambalaže povratnim sustavima zatvorene petlje.

Potpomognut vrijednostima tvrtke kao što su jedan tim, brižnost, predanost i inovacija, pristup raznolikosti i uključenosti temelji se na prepoznavanju da je idealno radno okruženje ono koje omogućuje svim zaposlenicima da rade najbolje što mogu i razviju svoj puni potencijal.

To je karijera o kojoj ćete htjeti pričati svojoj obitelji i prijateljima! Ne samo da ćete imati uspješnu karijeru, već se pruža i sva potrebna podrška da ispunite svoje ambicije.

Budite dio tima koji vas čini ponosnim i pridružite se na pozicijama radnika u proizvodnji, voditelja smjene i inženjera automatizacije, koje se traže u pogonu u Vojniću.

Ako ste zainteresirani pošaljite svoj životopis na e-mail [email protected] ili adresu Kupljensko 75b, Vojnić.

 

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.