PROMO

NOVOST U CENTRU KARLOVCA!

Besplatno provjerite kako čujete u slušnom centru Neuroth: Prilagođavamo se pacijentu, a nudimo i zaštitu sluha!

Besplatno provjerite kako čujete u slušnom centru Neuroth: Prilagođavamo se pacijentu, a nudimo i zaštitu sluha!

Prvi korak k boljem sluhu je besplatna provjera sluha u slušnim centrima Neuroth uz prethodnu najavu na broj 0800 303 302.

- Sve naše poslovnice su isto brendirane i u istim bojama. Ljudi koji dođu na primjer iz Švicarske iznenade se kad dođu u Karlovac i vide iste boje, isti proces. Slušna pomagala personaliziramo. Svako slušno pomagalo je uređaj koji poboljšava zvuk. Svaki se aparat prilagođava slušnom oštećenju kako bi pomogao klijentu u određenoj životnoj situaciji. , kazao nam je Željko Tomić.

„Neuroth se prilagođava pacijentu. Ovdje testiramo u posebnoj zvučno izoliranoj sobi kako bismo bili sigurni koje decibele pacijent ne čuje. Nudimo i aparate za zaštitu sluha. Za nekoga tko se bavi lovom, testira oružje ili radi u nekim industrijama koje zahtijevaju zaštitu sluha“, objasnio nam je i naglasio kako se sve može riješiti u Neurothu.

Slušni centar u Karlovcu prvi je koji prenosi poruke nove kampanje pod nazivom Moć sluha. Neuroth poručuje da uživanje u životu sa svim njegovim melodijama, zvukovima i tonovima, znači vratiti moć nad vlastitim životom.

„Ono što je jedinstveno svim Neurothovim slušnim centrima je vrhunska usluga individualno prilagođena svakom korisniku. Standardna procedura provjere sluha, uz tonsku, obuhvaća i govornu audiometriju u slobodnom polju koju u regiji provodi jedino Neuroth. Korisnicima su na raspolaganju za besplatnu probu do 14 dana individualno prilagođeni novi slušni aparati koji mogu biti lagani poput pera i potpuno nevidljivi u uhu, ali su ipak moćna podrška koja je sluhu potrebna svaki dan. Diskretni, udobni i tehnološki usavršeni, slušni aparati su već postali poput svih ostalih gadgeta koje koristimo u dnevnoj komunikaciji“, izjavio je Dalibor Lončarić, direktor prodaje i marketinga tvrtke Neuroth za Hrvatsku.

Prvi korak k boljem sluhu je besplatna provjera sluha u slušnim centrima Neuroth uz prethodnu najavu na broj 0800 303 302. Korisnici se mogu i osobno najaviti u slušnom centru Neuroth u Karlovcu na adresi Trg hrvatskih branitelja 4. U Neurothu smatraju da dobar sluh treba biti dostupan svima pa se slušni aparati mogu nabaviti sa ili bez doplate uz doznaku HZZO-a, a osigurani su i povoljni uvjeti plaćanja do 48 mjesečnih rata.

Pogledajte FOTO GALERIJU s otvorenja...

Više informacija o Neurothu:

S više od 115 godina iskustva, Neuroth je vodeći austrijski pružatelj usluga na polju sluha i slušnih aparata i jedan od vodećih u Europi. Neuroth Group zapošljava oko 1.200 zaposlenika i ima preko 270 slušnih centara širom Europe. Sjedište kompanije nalazi se u Grazu, a njome upravlja četvrta generacija obitelji – gospodin ing. Lukas Schinko. Više na www.neuroth.com.


 

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.