PROMO

PROVJERITE!

U Gornjem Mrzlom Polju (PTG) otvorena nova ručna autopraonica! Parabellum premium car wash & detailing

U Gornjem Mrzlom Polju (PTG) otvorena nova ručna autopraonica! Parabellum premium car wash & detailing

Nudimo regularno i premium pranje, kemijsko čišćenje i detailing, poliranje, keramičke premaze i CarWrap i usluge montaže autofolija

Profesionalna ručna autopraonica na adresi Gornje Mrzlo Polje 48a (PTG) nudi usluge regularnog pranja, premium pranja, kemijskog čišćenja i detailinga, poliranja i keramičkih premaza vašeg vozila.

Regularno pranje je idealno za redovno održavana vozila te to nudimo kao najjednostavniji oblik usluge dostupan svakome. Uključuje detaljno ručno pranje kompletnog vozila (predpranje, ručno pranje, dekontaminacija aluminijskih naplataka, čišćenje i premaz guma) i čišćenje interijera vozila (usisavanje, čišćenje tepiha, čišćenje staklenih površina..)

Premium pranje viši je korak u redovnoj njezi vozila. Uključuje ručno detaljno pranje vozila i detaljno čišćenje interijera vozila, pogodno je za sva vozila koja nemaju potrebu za kemijskim čišćenjem tapeciranih površina. Obraća se pažnja na svaki detalj od krova do poda vozila te proces traje 3 sata.

Kemijsko čišćenje i detailing je najviši stupanj usluge koji nudimo. Potrebno je ukloniti sva sjedala u vozilu i demontirati većinu dijelova interijera te se površine tretiraju profesionalnim sredstvima ručno i strojno za maksimalan efekt novog vozila. Detaljno se čisti i dezinficira unutrašnjost te je idealno rješenje za sva zapostavljena vozila ili ona koja to ne žele postati. Moguće je aplicirati zaštitne premaze interijera po želji klijenta.

Poliranje vozila postupak je korekcije lakiranih površina, od jednoslojnog do višeslojnog ovisno o stanju eksterijera vozila.

Keramičke premaze moguće je aplicirati na doslovno sve površine, bilo da želite povećati hidrofobnost lakiranih i staklenih površina, održati taj wow efekt i sjaj, lakše održavati vozilo ili spriječiti fleke od upijanja u tkaninu – keramika je rješenje.

CarWrap i usluge montaže autofolija – koristimo profesionalne folije iz širokog asortimana renomiranih proizvođača. Sve što trebate je smisliti u što želite obući limenog ljubimca, a ostalo prepustite nama.

Pratite nas na Facebooku i Instagramu...

Više - https://parabellum-plus.com/; Kontakt - [email protected]

Pogledajte FOTO GALERIJU...


 


 

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.